Gość ostek19 Opublikowano 21 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2005 bylbym bardzo wdziczny jak ktos by mi powiedzial gdzie w okolicach katowic moge dostac te oponki w promocji, :P ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 22 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2005 bylbym bardzo wdziczny jak ktos by mi powiedzial gdzie w okolicach katowic moge dostac te oponki w promocjiSkocz do najbliższego przedstawiciela Suzuki. Z tego co pamiętam każdy z nich wystawiał GSa do wyścigów i teraz oponki zdjęte z tych maszyn są dostępne po obniżonych cenach. Komplet nowych takich Pirelli kosztuje 1200 jak powiedział mi gość we Wrocławiu. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper79 Opublikowano 23 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2005 Z tego co pisze na oponie wynika iż data produkcji to 12 2003, tak że jest to roczna opona. Mam nadzieję że się będzie dobrze sprawować :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2005 Z tego co pisze na oponie wynika iż data produkcji to 12 2003' date=' tak że jest to roczna opona. Mam nadzieję że się będzie dobrze sprawować :P[/quote']Jezeli tak jest napisane na oponie-to jest to juz prawie dwuletnia opona,z konca marca 2003-wiec jak sie zacznie sezon to jej 2 latka stukna ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper79 Opublikowano 23 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgadza się. cyfra 12 to nie jest miesiąc tak jak ja to wyliczyłem tylko tydzień, pomyliłem się.Pozdrowionka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 23 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2005 w cbr f1 oryginalnie chyba jest kapec 130, ja smigam na 160 i jest elegancko, jezdzilem f1 na zwyklym kapciu - tj. 130 i jakos tak gorzej w zakretach sie zachowywala [wydawalo sie jakbym bardzo szybko zamykal opone], niestabilnie itp. moze kwestia przyzwyczajenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ostek19 Opublikowano 24 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2005 A czy ma to jakies znaczenie jezeli z tylu jest inny kapec niz z przodu,tzn.inny bieznik?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 24 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2005 Czolem! Moim zdaniem nie ma zbyt wielkiego znaczenia :P. Oczywiscie, jesli opony nie sa diametralnie roznych klas.Bo wiadomo, ze jak sie zalozy jakiegos wypasionego np. Bridgestona, Metzzlera, czy Pirelli na tyl, a na przodek jakiegos NoName, to w zakretach przod bedzie kapitulowal duzo szybciej niz tyl...Ale tak, to chyba nie ma znaczenia...Ja mialem w MZcie z przodu Bridgestona a z tylu Heidenaua i sie smigalo cacy :P. Pozdrawiam PSChyba, ze pytanie bylo z serii: z przodu kostka, z tylu szosowka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 24 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2005 WitamPozwole się osobiście niezgodzić ze zbyhem. Opona przednia i tylnia powinna mieć tą samą rzeźbę bierznika. Ma to szczególne znaczenie podczas jazdy w deszczu kiedy to przednia oponka "przygotowuje teren" poprzez odpowiednie odprowadzenie wody dla tylnej opony.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Cześć!Gdybyści organizowali zlot GSów a może nawet nieoficjalny zjazd :( to ja się piszę :Dmój GS bierze chyba (muszę to teraz sprawdzić dokładnie, bo ostatnio dolewałem) z 0,5L oleum na 1000km, ale ja go strasznie wysoko kręcę, bo zazwyczja latam z szybkimi sprzętami...Ale jak go traktowac delikatni to tyle nie weźmie...A co do oponek to mam pytanie?na ile KMów średnio starczają oponki Bridgestony (takiem mam oryginalne i jak na razie mają ciutkę ponad 7000) a na ile Heidenau...Bo się zastanawiam co kupić jak przyjdzie koniec Battlaxów? GieeSowcy wszystkich krajów !!! Łączcie się !!! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tekla_to Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 Różnego Typu opony można dostać również w Nowym Mieście Lubawskim, a dokładnie w Kurzętniku. Bardzo tanie opony. CO fakt są to oponki używane, i przechowywane może nie w najlepszych warunkach, ale zawsze można znaleźć coś dla siebie. Ja do swojej Gs-ki tam znalazłem 10 opon z czego 5 było w naprawde ciekawym stanie. Wybrałem, moim zdaniem najlepszą, za 60 zł. Więc myśle że ta cena jest nie duża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awful Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 tesh mam gsa- jestem z gdyni - jak cos to przytaszczę dupsko na zlot gsa chyba ze bedzie gdzies wybitnie daleko... wtedy bede musiał wiedziec wczesnij niz dobe ;) moj wział 0,6 na 1k km ale po drodze wymieniłem uzwojenie alternatora i tez się kapka wylała ;) lol temacik nieco trąci myszką datami...pewnie piszacy juz się przesiedli...ale moze są nowi? ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi