Mati Opublikowano 9 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2005 Jak załozyc tłok w ogarze200 tzn strzałką w dół czy do góry?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 9 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2005 Z tego co pamiętam to strzałka do wylotu z cylindra czyli do kolanka... ( tłumika) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 9 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2005 A ja Ci potwierdze. Strzałką do dołu czyli do kanału wylotowego. Sam miałem kiedys Ogara 200! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paho Opublikowano 9 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2005 nietylko w ogarku ale i w każdym motorze dajesz tłok strzałką do kanału wydechowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati Opublikowano 10 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2005 Ok dzieki za pomoc akurat miałem strzałka do dołu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opu Opublikowano 12 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2005 a co sie stanie jak sie da strzałka do gory? upss :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaWaK Opublikowano 12 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2005 a co sie stanie jak sie da strzałka do gory? upss :) :D będzięsz wyciągał powbijane pierscionki w głowice i tłok :D a i może być gożej :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paho Opublikowano 12 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2005 w ogóle niebędzie nic wbite...niezdąży sie wbić.....przy władaniu cylindra wszystko szlag trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaWaK Opublikowano 12 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2005 w ogóle niebędzie nic wbite...niezdąży sie wbić.....przy władaniu cylindra wszystko szlag trafi niezawsze zależy jak kto wkłada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paho Opublikowano 12 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2005 ale co zależy jak kto wkłada?? ja nie cisne nic na chamca.....tylko delikatnie...lepiej raz a porządnie niż pare sztuk pierścieni połamać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi