Administrator Dominik Szymański Opublikowano 18 Października 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Jeśli robicie podnośniki we własnym zakresie to sugeruje stosowanie drewnianych elementów pod płytę do podnoszenia. Drewno jest najlepsze. Dobierzcie tylko maksymalnie twardą odmianę. pzdr a to mojej produkcji podnosnik koszt 5 zł + stary siłownik z uszkodzonej "zaby" samochodowej http://img182.imageshack.us/my.php?image=1006997iy4.jpgbardzo stabilny, motor ani drgnie pomimo ze podnosnik stoi tak jak widac na nie najlepszej jakosci podjedzie Bardzo fajny do warsztatu. Na jakiekolwiek zawody zupełnie się nie nadaje, nie nadaje się też na wyjazdy, itd. Obsługa zajmuje zbyt wiele czasu. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr-z Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Bardzo fajny do warsztatu. Na jakiekolwiek zawody zupełnie się nie nadaje, nie nadaje się też na wyjazdy, itd. Obsługa zajmuje zbyt wiele czasu. pzdrno ja go własnie zrobiłem do warsztatu :cool: bo fakt jechac gdzies z nim to moze sie mijac z celem i wtedy "stołek" jest lepszym rozwiązaniem wiec to juz pozostaje wybor do czego podnosnik ma byc uzywany :buttrock: Jeśli robicie podnośniki we własnym zakresie to sugeruje stosowanie drewnianych elementów pod płytę do podnoszenia. Drewno jest najlepsze. Dobierzcie tylko maksymalnie twardą odmianę.u mnie ( nie widac tego na fotkach bo to były fotki z testow ) na dostawie pod rame są grube gumowe podkładki zamiast drewna z dosc twardej gumy wiec minimalnie się uginają :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reminator Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 eeee. tam najlepszym stojekiem pod motor jest skrzynka od piwa ... najlepiej pelna mozna ja oproznic oczywiscie po jezdzie nigdy przed i w trakcie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi