Skocz do zawartości

Podnośnik do enduro

Gość Anonymous
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator

Jeśli robicie podnośniki we własnym zakresie to sugeruje stosowanie drewnianych elementów pod płytę do podnoszenia. Drewno jest najlepsze. Dobierzcie tylko maksymalnie twardą odmianę.

pzdr

a to mojej produkcji podnosnik koszt 5 zł + stary siłownik z uszkodzonej "zaby" samochodowej

http://img182.imageshack.us/my.php?image=1006997iy4.jpg

bardzo stabilny, motor ani drgnie pomimo ze podnosnik stoi tak jak widac na nie najlepszej jakosci podjedzie

Bardzo fajny do warsztatu. Na jakiekolwiek zawody zupełnie się nie nadaje, nie nadaje się też na wyjazdy, itd. Obsługa zajmuje zbyt wiele czasu.

pzdr

Bardzo fajny do warsztatu. Na jakiekolwiek zawody zupełnie się nie nadaje, nie nadaje się też na wyjazdy, itd. Obsługa zajmuje zbyt wiele czasu.

pzdr

no ja go własnie zrobiłem do warsztatu :cool: bo fakt jechac gdzies z nim to moze sie mijac z celem i wtedy "stołek" jest lepszym rozwiązaniem wiec to juz pozostaje wybor do czego podnosnik ma byc uzywany :buttrock:

Jeśli robicie podnośniki we własnym zakresie to sugeruje stosowanie drewnianych elementów pod płytę do podnoszenia. Drewno jest najlepsze. Dobierzcie tylko maksymalnie twardą odmianę.

u mnie ( nie widac tego na fotkach bo to były fotki z testow ) na dostawie pod rame są grube gumowe podkładki zamiast drewna z dosc twardej gumy wiec minimalnie się uginają :cool: