darekc Opublikowano 6 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2005 Witam Nie wiem czy dobrze zamiesciłem temat, jak coś to sorki :oops: Gdzie można kupić kaski firmy Shark ? Jak dzwonie do firm podanych na stronie MOTAK to nikt nic nie wie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zooq Opublikowano 6 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2005 co znaczy "nikt nic nie wie"? co powiedzieli? ja kupowałem u nich w zeszłym roku dwa SHARKi. kobitka coś wspomniała, że działają tylko do końca roku 2004 i potem dają sobie spokój... z tego co piszesz wynika, że zdania nie zmienili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 6 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2005 u mnie Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 6 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2005 u mnie jak z cenami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 6 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2005 To zależy od modelu ale ogólnie w normie. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekc Opublikowano 6 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2005 Bzyk Dokładnie skończyli z Shark-ami i twierdza ze nie wiedza kto tym handluje. To zależy od modelu ale ogólnie w normie. S800 rozmiar xsJak cos takiego jest to prosze koszt np. na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 6 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2005 To zależy od modelu ale ogólnie w normie. masz gdzies swoja oferte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 6 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2005 W Wawie na Mariensztacie 8 w Hein Gericku lub Boldorze na Jagiellonskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallutkii Opublikowano 11 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2005 Dokładnie, w BolDorze na Jagielońskiej 78 w Wawie duży wybór. 8O mój szwagier chce sprzedać s800 tylko nie wiem jaki rozmiar. :? znajdziesz go pod sly111.pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekc Opublikowano 11 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2005 Byłem w Boldorze ,z s800 mają jeden powiedzieli ze za 3 tygodnie bedzie jakas nowa dostawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dezerter72 Opublikowano 11 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2005 ja sprzedaje te kaski 0608/535311lub 094 / 3403848 od tego roku importerem jest Polonia Cup z Tarnoskich Gór www.vicaso.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dezerter72 Opublikowano 12 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2005 witam ponownie,kask który Cię interesuje : SHARK S-800 Fusion Tec HE1600E czarny , rozmiar XS - dostępny będzie od lutego. Nowy importer musi napełnić magazyn :lol: cena : 820,00 zł + koszt przesyłki pozdro z Koszalina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi