Gość MUTI Opublikowano 27 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2003 SZACUKEN WSZYSCY!!!!!!! WIE KTOS JAK MOZNA ZTUNING-OWAĆ JAWKE SKUTER? 8) :?: :?: :arrow: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micek Opublikowano 27 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2003 Owszem, można, tylko po co? Uzyskasz jak dobrze pójdzie ze 4 km i wsioZresztą silnik długo niewytrzyma, gdzieś mam na twardym tuning Jawki, jak znajde to wrzuce na moją stronke albo Ci na maila prześle Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MUTI Opublikowano 28 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2003 DZIĘKI ZA ZAINTERESOWANIE ALE MI I TAK NIE CHODZI O PRĘDKOŚĆ TYLKO O TO ŻE COS SŁABO SIE WKRĘCA :? ALE JAK BYŚ MIAL COS O TUNINGU I MÓGŁ TO ZAMIEŚCIĆ NA SWOJEJ STRONCE BYŁO BY CZADOWO 8) 8) P.S. JEST ZAJ :twisted: :twisted: ISTA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surfmean Opublikowano 28 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2003 Ja wymyslilem taki patent do simsona... Zaznaczam, ze to jest tylko projekt. Wiec tak wszystko jest rozrysowane na rysunku. Wiec tak powiem w skrucie o co chodzi :evil: .Wymontowujemy sprezarke ze starej lodowki, przerabiamy butle od gasnicy kupujemy elektro zawory itp. Teraz to czego nie ma na rysunku, wiec musimy jeszcze doprowadzic dodatkowa benzynke montujac pompe paliowowa, elektrozawor i dysze. Jeszcze jedna rzecza jest to, ze musimy zakupic jakis elektromagnez ktory przy zalaczeniu bedzie zamykal kanal dolotowy, a 2 elektromagnez bedzie otwieral kanal ze sprezonym powietrzem. Nie potrafie tlumaczyc, wiec zamieszczam rysunek podgladowy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 28 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2003 pytacie czy tuning jawki ma sensno jasne że tak! zwłaszcza ze sezon sie jeszcze nie zaczoł, masz jeszcze troche czasu do wiosny no to chyba wartoPolecam ci śm numer 6 z 2000roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi