Mimo_ck Opublikowano 4 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2005 Uszanowanie.Orientuje sie ktoś może,gdzie można nabyć/czym zastąpić zaślepki,przykrywające śruby w mocowaniach kierownicy do półki???pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 5 Stycznia 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2005 Miałem ten sam problem gdy mechanik pogubił mi zaślepki otworów w ramie podczas rozkładania moto na części do malowania. Pojechałem do specjalistycznego sklepu zajmującego się sprzedażą elementów gumowych do samochodów - węże, gumy, stablilizatory plus mnóstwo dodatków, w tym, zaślepki: gumowe i plastikowe. Przetestowałem oba rodzaje i plastikowe są lepsze bo nie ma na nie wpływy temperatura, nie kurczą się i nie wypadają. Mimo - na pewno znajdziej w Kielcach sklep motoryzacyjny zajmujący się hanldem gumami do aut. Tam na pewno trafisz na zaślepki - zarówno gumowe, jak i plastikowe. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martius Opublikowano 5 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2005 o ile nie chodzi mu o zaslepki chromowane takich jak i ja szukam. Musze przejrzec jeszcze sklepy z czesciami do mebli - w szczeglonosci w stylu techno - bo identyko zaslepki tylko ze brazowe mialem przy biurku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi