Boniek Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Patrzyłem na onecie to pogoda 23 kwietnia my być nie za ciekawa-może troszke padać a temperatura ok 10stTeż sprawdzałem tam pogodę i liczę, że jeszcze coś się zmieni. Przyjadę do Poznania w piątek i jazda ponad 130 kilosów w deszczu nie jest zbyt zachęcająca, ale jakoś dam radę :) Z cukru nie jestem :) Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 ponieważ pojawiły się kolejne wątpliwości ludzie poraz kolejny potwierdzamTERMIN:23-04-2005 Wielkopolskie Rozpoczecie Sezonu nad Malta. Godzina 10:00 zbiorka. Organizator MotoMagneto-Poznantrąbią juz nawet o tym w radiu spodziewają sie przyjazdu około 1200maszynokoło 12godz planowany jest postuj parady na Starym Rynkuwięc impreza zapowiad sie naprawde super nie ma co do KRAWACIARZY jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Super!!!! Mam tylko jedno pytanie z której strony to będzie na malcie? Z tamtej strony co jest ten wielki ekran? Jeśli tam to któredy wjechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Teraz prognoza pogody na onecie wygląda zdecydowanie lepiej :) 19 stopni i zero deszczu. Mam nadzieję, że sytuacja się nie zmieni. Do zobaczenia na otwarciu ;) Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 19 stopni i zero deszczupogoda zamówiona nie ma co sie martwić :lol: jak co to migi z lotniska będą działać :roll: 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Super!!!! Mam tylko jedno pytanie z której strony to będzie na malcie? Z tamtej strony co jest ten wielki ekran? Jeśli tam to któredy wjechać? Ze strony MotoMagneto:Otwarcie ma się odbyć 23 kwietnia' date=' wstępny plan: zbiórka o 10:00 na Malcie pod trybunami, wjazd na Maltę od ulicy Warszawskiej/Krańcowej (Nowe Zoo)[/quote'] Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Ze strony MotoMagneto: Cytat:Otwarcie ma się odbyć 23 kwietnia' date=' wstępny plan: zbiórka o 10:00 na Malcie pod trybunami, wjazd na Maltę od ulicy Warszawskiej/Krańcowej (Nowe Zoo) [/quote'] Boniek weszłem na stronę MotoMagneto i tam nic nie pisalo o rozpoczeciu sezonu. A jeśli chodzi o wjazd nad Malte to już wiem Warszawska potem Krańcowa. A dalej... Co dalej? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Wczoraj to info było jeszcze na ich stronie. Na bank będzie na Malcie taki ruch, że ciężko będzie nie trafić w miejsce zbiórki. Osobiście będę stacjonować :) na Wichrowych Wzgórzach u kobitki ;) Rano w sobotę zjawię się na Malcie. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Wczoraj to info było jeszcze na ich stronie. Na bank będzie na Malcie taki ruch' date=' że ciężko będzie nie trafić w miejsce zbiórki. Osobiście będę stacjonować :) na Wichrowych Wzgórzach u kobitki ;) Rano w sobotę zjawię się na Malcie.[/quote']Boniek-masz laske na Wichrowym i dopiero teraz to mowisz?? Toz to rzut kamlotem ode mnie! Oj reprymenda powinna byc ;) Jeszcze powiedz ze czesto tam bywasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 wydaje mi się że temat ten należało by przyklejić chyba wszyscy wiedzą dla czego 8O ;) z innych rejonów można by tez tak czasowo aż nie straci on na aktualności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Dobry pomysł Krystinen. Czekam na propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Tak z ciekawości się spytam co jest planowane w trakcie Otwarcia? Jakieś rozrywki na Rynku czy po prostu wszyscy tam dojeżdżają i to wszystko?I co z tym spotkaniem wcześniejszym przed Maltą? Spotykamy się gdzieś? Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalmen3 Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 NIE MOGE BYC!!! no rozpoczeciu sezonu :cry: :P Musze wyjechac na weekend ;) a to moj pierwszy sezon i nawet go nie rozpoczne :evil2: Chyba sie zaplacze na smierc ;) :cry: :x :? A tak chcialem wziac udzial w paradzie... no ale coz pozostaje mi zyczyc Wam Panie i Panowie milej zabawy.BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!! :P :P :P ;) :P Cytuj Internetowy sklep komputerowy http://mirwit.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Tak z ciekawości się spytam co jest planowane w trakcie Otwarcia? Jakieś rozrywki na Rynku czy po prostu wszyscy tam dojeżdżają i to wszystko?I co z tym spotkaniem wcześniejszym przed Maltą? Spotykamy się gdzieś? Rok temu na Starym rynku tylko był postój ok. godziny.Co do spotkania to można by się spotkać np. o 10 na stacji Esso koło Śródki i potem też stanąć w jakimś charakterystycznym miejscu(koło tablicy wyników albo jakoś tak) :?: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Wszyscy mają sie spotkac pod trybunami. Potem na rondo Żegrze, Starołęka, Rataje, Królowej Jadwigi, Stary Rynek. Potem tam chwile postój i wyjazd na rondo śródka i spowrotem nad Maltę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi