Magik Opublikowano 1 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2005 siema! co sądzicie o tym simie? mi sie strasznie podoba ;) :) hehe. a oto link http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=38425793 ocencie czyjąś wyobraźnie. :D PoZdRo :D Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 1 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2005 hmm ... trzeba przyznać zrobiony ze SMAKIEm trzeba umieć tuningować z głową bo nieraz coponiektórym nie wychodzi za duzo napieprzą niepotrzebnych rzeczy .... a ten SUPERR mi sie PODOBA :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sputnick Opublikowano 1 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2005 "Przepraszam za brak realnych fotek.Zamieszczę w aukcji tuż po nowym roku- około 3,4 stycznia " Jestem ciekaw jak wyglada ten z aukcji :roll: Sputnick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 1 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2005 Witam Sporo pracy własnej i prosze jak ładnie wyszło. Nic tylko podziwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anarch Opublikowano 2 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2005 "Przepraszam za brak realnych fotek.Zamieszczę w aukcji tuż po nowym roku- około 3' date='4 stycznia " Jestem ciekaw jak wyglada ten z aukcji :roll: Sputnick[/quote'] pewnie wyglada jak większośc polskich 'tuningów'osobiście nie jestem pozytywnie nastawiony do tego typu wynalazków....ale w tego na zdjeciu koles musial wlozyc troche pracy i wogole.....ale bym na coś takiego nie wsiadl.....jedyny sprzet po tuningu który mi sie podobal to była jawa joserodolfo, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacho 15 Opublikowano 2 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2005 Dla mnie jest to praca w pewien sposub zmarnowana bo nigdze tym nie pojedzesz na miasto nie bo cię wyśmieją na teren nie bo z tą kierownicą stracisz zęby za miasto nie bo każdy kierowca będze chciał cie zrzucić z drogi więc motocykl do oglądania ale nie praktyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 2 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2005 nie wiem dlaczego Wam ten simacz się podoba, moim zdaniem jest okropny, jedyne co w nim fajnego to ten zadupek , a reszta wygląda okropnie, nie wiem może tylko ja jedyny mam zły gust albo co bo moim zdaniem nie jest wcale fajny ten simson, oryginalny jest lepszy, ale brawo dla jego twórcy za wkład i poświęcenie, co jak co ale chyba nie potrzebne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paho Opublikowano 2 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2005 ja bym wolał na rozklekotanym ogarku jechać niz na tym:/// zaraz jak sie na to będe dłużej patrzeć to chyba do kibla polece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuroSiedlce Opublikowano 2 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2005 Mi sie bardzo podoba koles miał fantazje. :lol: Spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdl4ty Opublikowano 3 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2005 Pomijam moja ocene na ten temat ale ...docencie wysilek tego goscia wlozony w tego Simka . To podziwiam a nie Simsona ,ktory nie jest tuningowany na "wiejsko" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi