GarażowyHd Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu Cześć . Ostatnio wpadła mi w oko pewna dama CB650 z 1984 ,ale kompletnie jestem nie przygotowany co do znajomości modelu . W sieci jest bardzo mało egzemplarzy i wiadomości . Może ktoś z Was będzie mógł coś więcej powiedzieć o tej małej produkcji motocykla CB650 Custom . https://www.olx.pl/d/oferta/honda-cb-650-sc-750-custom-naked-klasyk-nie-nighthawk-CID5-ID17mzKA.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu To wcale nie była mała produkcja. Bardzo popularny model w USA, w Europie mniej, zresztą, ta koncepcja była na rynke USA. W Europie bardziej popularny raczej był CB650Z , trochę wcześniejszy model RC03. Jak chcesz to mam na sprzedaż, jestem właścicielem od 94 roku, możesz sobie w moich wpisach tu na forum prześledzić. Cytuj Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IZO Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Ponad 30 lat go trzymasz ? nieźle. Nie szkoda się pozbywać po takim czasie ? ja bym nie mógł 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu :) też tak myślałem długi czas. Ale ostatnio sobie nią pojeździłem i się okazało że mam większą frajdę z jazdy motocyklem, niż z posiadania jakiegoś tam konkretnego. Po prostu jazda na moto 40paro letnim to nie to samo co na BMW z ABSem i nowoczesną zawiechą z 3x mocą. Ale ofkors wygląda zacnie itp, itd.. ma sprawdzoną historię. Niech idzie do kogoś komu to da frajdę. Po co ma stać i się kurzyć? Cytuj Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi