misiek_virag535 Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 a może ktoś będzie 23 kwietnia w Wrszawie na Bemowie ??ja się wybieram ;) może byśmy razem coś wymyślili w sprawie "sabat-u" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomGór Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Ja bym się też dołączył do 'Sabatu'. A może mała rundka po Rynku Krakowskim? Albo w dwa dni Szlakiem Orlich Gniazd?Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoldar Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Pozdrawiam, jak tylko warunki klimatyczne pozwolą pewnie większość z nas tam dotrze na swych ulubionych maszynkach :P Czy po tym terminie planowane jest jakieś spotkanie w centrum Polski ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x. Maślak Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Osobiscie na Bemowo sie nie wybieram, zbyt duzy tam tlok. Nie tylko wsrod motocykli, ale i w okolicznosciach PRZYGODY "male jest piekne"! Hawk! Za to Orle Gniazda, Jura - mniam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoldar Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 A ten przelot :lol: nad Gniazdami , to kiedy ? Teraz w ten weekendzik czy później ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek_virag535 Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 W takim razie chyba powróci temat zlotu Virówek' date=' bo będzie okazja porównać trochę sprzętów i wtedy już wiemy co trzeba naprawić [/quote'] No wlasnie - Zlot Virowek. Co sie stalo z tym pomyslem... bo mam dziwne wrazenie ze umarl smiercia naturalna kurcze trzeba się zjechać w jedno miejsce i jużjuż była taka propozycja ale może podam raz jeszcze - 24-26 czerwca 2005 w okolicach Łodzi więcej pod linkiem http://www.ironhorse.lodz.pl/widlak/widlak2005_jpk.htmto w miarę centralna część kraju więc może byśmy się zjechali ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 Na chwile obecna jestem za i o ile mi cos nie wypadnie to bede :banghead: Do 24.6 jeszcze sporo czasu wiec zgadamy sie mysle jakos na tydzien przed zlotem.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 witam, odrabiam zaległości i wspaniały temat, jestem też za Sabatem, niestety w okolicy 24-26 czerwca planuję Ostródę.Misiek_Virago535, jeżeli będziecie organizowali coś u siebie daj znać na 4um lub na priv jestem z Garwolina to chętnie się wybiorę ze swoimi córkami(prawdziwymi). zapomniałem -jeżdżę Virówką 535 1990 rok drugi właściciel w kraju :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DzikoExtrem Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 kurcze trzeba się zjechać w jedno miejsce i już już była taka propozycja ale może podam raz jeszcze - 24-26 czerwca 2005 w okolicach Łodzi więcej pod linkiem http://www.ironhorse.lodz.pl/widlak/widlak2005_jpk.htm to w miarę centralna część kraju więc może byśmy się zjechali ??Jezdem za !!!!!!Kto jedzie?? Moze bysmy sie jakos umowili ja chetnie pokaze sie na tym zlociku!! Mam tylko 100 km i chetnie bym sie wybral jak ktos jedzie to niech da znac to moze sie jakos zgadamy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi