fryc Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 co tam swieta sa w niedziele co bedziesz w sobote robil walal sie po domu i kobiecie zawadzal ja jak nie bedzie padal deszcz to siadam na motor jak kts chetny to o 16 w michalkowie bede ps. wybiera sie ktos 23 do czestochowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 czescmoze ja bede, bo bede goscinnie na swietach w Ostrowie, wiec i tak nie bede miala nic lepszego do roboty; ale jeszcze nie wiem? bo moga mnie zagonic i co? :) ;) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 No to jak w końcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszkalisz Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 czesc jakieś konkrety?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 A mi to sie juz te daty tych świąt konkretnie poj**ały....ja myślałem że to jakoś od piątku do soboty te święta... (wybaczcie brak wiedzy o świętach, ale jestem wierzący nie praktykujący:P:P)....ale mniejsza o to:)Konkretnie no to sobota (22.04.2006) o 16 w Michalkowie, ja już powiedzialem chlopakom żeby byli o tej 16 w sobote i będą, i mam nadzieje ze wy też dacie rade!!!!!Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac89 Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 No to do zobaczenia w sobote o 16 w Michałkowie :) Mam nadzieję, że uda mi się dotrzeć :crossy: Kto jeszcze się pisze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gpz305 Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Witam wszystkich zgromadzonych :crossy: A może by zostac do niedzieli? Ewentulnie w niedziele zjechac jeszcze raz? :P Bo cholera akurat w niedziele to bym dał rade a w sobote jestem we wro :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 no to sobota (22.04.2006) o 16 w MichalkowieA laski będą :P :banghead: ?????? Moja propozycja :piszcie, czym przyjedziecie, będzie łatwiej sie rozpoznać;ewwentualnie jakies oznaczenie forumowych moto :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Witajcie! Co do lasek to "jak se przywieziesz to będa":crossy:))Ja tam mam zamiar zabrac jedną panne:D A oznaczać motocykli nie musimy! To jest lotnisko czyli duży plac wiec sie znajdziemy bez problemu:)Spotkamy sie, zrobimy jakas trase a potem sie umowimy na niedziele na ognisko! jest mozliwosc zrobic ognisko na lotnisku tylko ze trzeba zagadac z tym kolesiem co to tam siedzi i pilnuje na lotnisku!! To bysmy se zrobili ognisko w niedziele na lotnisku, nop chyba ze w sobote bysmy zrobili! No ale to jest do dogadamnia:) Mam nadzieje ze przyjedzie sporo osob! Szkoda ze na forum nie udzielaja sie juz osoby ktore pisaly posty w zeszlym roku:(( Wtedy bylo wiecej chetnych do spotkania, a teraz pozostali tylko wytrwali motorzysci:) Sandra tez gdzies przepadla... szkoda:(Mam nadzieje ze dzieki temu spotkaniu nabierzecie wiary w organizacje spotkan w Kaliszu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac89 Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Myślę, że w niedziele też można przyjechać, choćby dlatego, że nie wszystkim może pasować w sobotę, może coś wypaść etc. W razie czego ja jeżdżę biało-czerwono-niebieską Hondą NSR 125 :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Dzięki Kobuz za odpowiedź. postaram się być. Niebieski GS 500! Ze Sandrą to masz kontakt przez GG? Do reszty mozna wysłyać PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Siema:P No ja mam kontakt z Sandra mam, ale raczej z nią nie gadam..Ale dam jej znać:crossy: Wy też powiedzcie innym jak możecie! Ja będę na tym co na obrazku:)) A jak potem wybierzemy sie w traske to ja poproszę nie za szybko, bo silniczek na docieraniu mam:(( To tak z 70km/h bedziecie sie musieli ze mną czołgac:)Pozdro - Julas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Czesc!!!ja bylam w sobote i co?nikogo!!!! :icon_mrgreen: a teraz to bede dopiero w maju, moze w czerwcu?!!ale za to poznalam fajna ekipe ze Skalmierzyc, pozdrawiam ich!! :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :crossy: pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryc Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 ja tam w sobote tez bylem honda od 16:00 do ok 16 :30 pojezdzilem troche w kolo ale nikogo nie bylo na parkingu stalo tylko jakies bmw ale nikt sie tam nie krecil na motorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 tylko nie jakies!, tylko nie jakies!! :icon_mrgreen: siedzialam, czekalam i patrzylam sobie jak leca spadochrony! i co? i nic?!i tak sie z wami umawiac?! :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi