kobuz1 Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 (edytowane) Ojj......cos widzę że po spotkaniu jakos temat ucichł??PS.Dario, prosiłeś żebym Ci podał mój numer kom - 509517605Pozdro - Julas Edytowane 24 Kwietnia 2006 przez kobuz1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Impreza spoko :icon_mrgreen: dzięki Julas za organizację!Fryc , Mac , Kobuz daliście rady :icon_mrgreen: Teraz to bedzie trzeba się umówić na jakaś trasę konkretną długokilometrową. Tylko mam nadzieję, że nie za dwa lata :icon_mrgreen: Tylko ta deszczowe zakończenie...Od Skalmierzyc do Pleszewa w deszczu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 hehe, nie ma za co! Ktoś musiał dac musiał w końcu coś konkretnie powiedzieć! Jeśli ja bym tego nie zrobił to zrobił by to ktoś z was:))Słabo mieliscie w tym deszczu pewno? Mi na szczęście sie udało spiepszyć przed tą chmurą:icon_mrgreen: Naszczęscie Kalisz ominęło bokiem, więc zdążyłem dojechac do domu suchy:) A jeśli chodzi chodzi o długokilometrową traskę to ja sie wybieram do poznania pojezdzic troszke po Poznaniu i jesli było by to możliwe to zostać na noc i napić sie browara, a wrócić na następny dzionek:DCzemu do Poznania? - Bo akurat lubie to miasto(jest tam gdzie pojeżdzic i wogule, na każdym rogu mają jakiś klub czy pub:) A u nas? Małe miasto a za duzo ludzi i w dodatku żadnej imprezy ni ma..:biggrin:Więc tak se kombinuje że do Poznania może nwet pojade już w poniedzialek albo atorek ale jeszcze nie wiem czy napoewno:Jak by ktoś chciał to może jechac ze mną:icon_mrgreen: Tylko trza by bylo nocleg jakis zalatwic.Pozdrawiam - Julas PS.Ciesze sie ze was poznalem! Spoko ludzie z was!Pozdro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac89 Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Na początku dzięki wszystkim za spotkanie :icon_mrgreen: Sorki, że długo nie odpisywałem, ale miałem parę pracowitych dni :biggrin: Co do samego spotkania to było ok, tylko następnym razem dobrze by było, żeby więcej osób z forum się zjawiło, jakoś to klarownie zorganizowac i może przejechać się gdzieś dalej :icon_mrgreen: Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Siema siema:D:D Co tam u was Forumowicze? Dzisiaj była fajna impreza organizowana przez chłopaków z klubu "Iskra" w Skalmierzycach! byłem tam i jestem bardzo zadowolony:)) Impreza dobrze zorganizowana i wogule:D Fajnie bylo! Jutro jedziemy znowu do Michalkowa na jakiś festyn rodzinny.. to będzie jakos po południu, wiec jesli ktos by chciał to niech wbija! Ja tam raczey będę;) Pozdro - Julas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszkalisz Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 CZESC potwierdzam impreszka fajowa.A co sie tyczy ludzisk z Kalisza to widze że ruszyło z kopyta i umarło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandrasf Opublikowano 19 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 A ja dziś na "złotym" miałam przyjemność poznać Pana "mariuszakalisz" :notworthy: :icon_razz: przepraszam że nie poznałam :icon_rolleyes: Co do spotkań jak ktoś ma chęć czy ochote to zapewne jutro na "złotym" koło 20-21 no ja to na pewno będę z "ekipą" :bigrazz: :biggrin: PozdrawiamSandra :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QQrydza Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Też miałem przyjemność poznać Pana o nicku "mariuszkalisz" jak i Sandre :biggrin:PozdrawiamQQrydz(iany) :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandrasf Opublikowano 19 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Też miałem przyjemność poznać Pana o nicku "mariuszkalisz" jak i Sandre :bigrazz:PozdrawiamQQrydz(iany) :icon_rolleyes: O witam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszkalisz Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 CZESC nie no pana poznali haha to zabrzmiało jakbym był dziadkiem ,POZDRAWIAM .MY jedziemy do TURKU wieczorem wiec na złotym nas niebedzie, moze jutro :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 A na Michałków kiedy :D ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandrasf Opublikowano 20 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 A na Michałków kiedy :crossy: ? Ja się dziś z koleżanką wybrałyśmy do Michałkowa ale nie dojechałyśmy :crossy: :D Ale następnym razem na pewno trafimy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Ja się dziś z koleżanką wybrałyśmy do Michałkowa ale nie dojechałyśmy Ale następnym razem na pewno trafimy No to sięSandra musimy umuwić, damy znać Julasowi i będzie wesoło :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Siema siema!!! Ale ja tu dawno nie zaglodalem.. No ale to dlatego że zwatpilem ze sie jeszcze ktos tu odezwie, no ale widze ze sie dzieje cos:)) Dario.G, dzieki ze o mnie pomyslales:))Milo mi,hehKiedy lecimy? konkrety prosze, nie bedziemy biadolic o pierdolach tylko dawajcie konkrety!Pozdrawiam - Julas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 W moim przypadku tylko niedziela. W inne dni robota nie pozwala.Tym razem proponuję jednak trasę poza miastem.Sandra wpadnij! Z koleżanka oczywiscie! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi