karol1001 Opublikowano 23 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2004 Rolf a jak z cenami części takich jak regulator napięcia czy amorek? Zastanawiam sie czy takie gruntowne remonty starych motocykli mają w ogóle jakiś sens, czy też lepiej zbierać dłużej kase i kupić jakiś nowszy rocznik? Fat fotki na stronie nie działają :P Wchodze na nią co jakiś czas i już nie moge sie doczekać kiedy wystartuje dział "Podsumowanie" :twisted: Edit: http://predator.bikepics.com/pics/honda-cb...pics-257980.jpg - ładnie przerobiona CBR, nie sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 23 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2004 Fat fotki na stronie nie działają :P Wchodze na nią co jakiś czas i już nie moge sie doczekać kiedy wystartuje dział "Podsumowanie" :twisted: wlasnie nie wiem o co chodzi z tymi fotkami. Na niektorych komputerach po prostu nie chodza i tyle :/ Galeria wygenerowana automatycznie przez program, wiec nie wiem... Webmaster ze mnie zadne ;-) Podsumowanie bedzie pewnie jakos na przelomie lutego i marca - wtedy planuje zakonczyc wszystko. A o koszty lepiej nie pytaj... Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 23 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2004 A o koszty lepiej nie pytaj... Tfardy jezdem a nie mientki - mów :P http://predator.bikepics.com/pics/honda-cb...pics-065356.jpg - mmm :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolf Opublikowano 23 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2004 sprawdz jeszcze zawory i kompresje, jak juz sie bawisz. W starszym motocyklu zdecydowanie warto... malujesz proszkowo oczywiscie? Zawory zostały ustawione w firmie OlekMotocykle, tam został wymieniony również filtr powietrza, płyny itp. Podobnie z rozrządem i regulatorem napięcia.Ciśnienia nie sprawdzam bo wolę żyć w błogiej niewiedzy :lol: Lagi, wahacz i półki idą do lakieru natryskowego - z różnych względów tak być musi.. PozdrawiamRolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 23 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2004 A o koszty lepiej nie pytaj... Tfardy jezdem a nie mientki - mów :P powiem tylko, ze prawie polowe tego, co w ogole dalem za motocykl... Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 23 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2004 A o koszty lepiej nie pytaj... Tfardy jezdem a nie mientki - mów :P powiem tylko, ze prawie polowe tego, co w ogole dalem za motocykl... Tak właśnie sądziłem... Dlaczego w takim razie zdecydowaleś sie na coś takiego (jeśli można wiedzieć)? Sentyment do FZR? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 23 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2004 Tak właśnie sądziłem... Dlaczego w takim razie zdecydowaleś sie na coś takiego (jeśli można wiedzieć)? Sentyment do FZR? bo wbrew pozorom bylo to najlepsze rozwiazanie, chociaz oczywiscie najdrozsze. Gdybym sprzedal ja pod koniec sezonu w takim stanie, w jakim byla, to dostalbym pewnie za nia jakies grosze i nic ciekawego w zamian nie kupil. Picowanie pod sprzedaz w ogole nie mialo sensu. A tak co prawda wpakuje worek siana, ale bede mial za to koze zajebiscie odstrzelona i przede wszystkim pewna. Poza tym te naklady rozkladaja sie w czasie, wiec tak bardzo ich nie odczuwam ;-) Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 23 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2004 Gratuluje zakupu.Zajebiste uczucie jak kupisz sobie motor na ktorym bedzie sie smigalo .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade_86 Opublikowano 13 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2005 Gratuluje. Oby motocykl jak najdłużej służył. Jak inni czekam na foty. Pozdro :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 13 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2005 Gratuluje. Oby motocykl jak najdłużej służył. Jak inni czekam na foty. Pozdro :( sory ale po co odswiezasz tematy z przed roku? nabijasz posty, a to i tak nie zrobi z ciebie "wyjadacza" na forum tylko spamera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S?AWO-CBR Opublikowano 25 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2005 NO ALE POGRATULOWAC ZAWSZE MOŻNA 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Opublikowano 27 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2005 Witam Motorek z pewnośćią fajniutki miałem przyjemnośc na tym polatać i bardzio zwrotna maszynka i miła w prowadzeniu Gratuluje zakupu i pozdrawiam gumowych drzew zycząc :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi