Jerry Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 wpadnij Jerry na forum pt "kto na V2??...." tam jest opisane, nie jest daleko, jakieś 230-250 km, a moze byc całkiem miło. no i może organizator mniej pyskaty. Zbieramy reprezentację i lecimy. Zawsze to krajowa mordownia.Hej,Olo a to same bulgotniki leca, czy nie?? Spotkamy sie i pogadamy ja jak wiesz chętny jestem na wszelakiego rodzaju wypady :D :notworthy: pozrowionkaJerry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Jerry przerobimy Ci B12 na mega draga :notworthy: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Jerry przerobimy Ci B12 na mega draga :buttrock: :notworthy:PGR no właśnie widzę, że chyba ja ze swoim al bandito nie za bardzo, ale pożyjemy zobaczymy, impra to impra aby dojechać a później zabawa :buttrock: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 jest to zlot ogólny, lecą wszyscy na wszystkim - a to że organizuje go klub V2, to oznacza tylko dobrą organizację i wstęp...80 zł :D . Ale podobno znaczek i koszulka w tym jest i jakiś niezły kuncert - jak doczekasz :notworthy: Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unek Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 jest to zlot ogólny, lecą wszyscy na wszystkim - a to że organizuje go klub V2, to oznacza tylko dobrą organizację i wstęp...80 zł :D . Ale podobno znaczek i koszulka w tym jest i jakiś niezły kuncert - jak doczekasz :buttrock:Hello Szafir, jak dojechales z Zabkowic?Powiedz cos wiecej na temat tego zlotu klubu V2.Pozdro Przemek :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 jest to zlot ogólny, lecą wszyscy na wszystkim - a to że organizuje go klub V2, to oznacza tylko dobrą organizację i wstęp...80 zł :D . Ale podobno znaczek i koszulka w tym jest i jakiś niezły kuncert - jak doczekasz :buttrock: Hehe to jak czytać co ważniejsze to że organizuje klub V2 czy to że będzie dobra zabawa ?? :notworthy: A co z nocnymi pokazami ?? Czechów pewnie i tak nikt nie pobije !!pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 PGR no właśnie widzę, że chyba ja ze swoim al bandito nie za bardzo, ale pożyjemy zobaczymy, impra to impra aby dojechać a później zabawa :notworthy: :D Jerry - powiedz coś miłego o bulgotnikach to Cię wezmę jako plecaczek :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karneades Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Jerry nie bój się, nikt Ci twojego B12 rytualnie nie spali o północy na zlocie- jako główna atrakcja wieczoru - walka z rzędowymi czwórkami trwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Jerry - powiedz coś miłego o bulgotnikach to Cię wezmę jako plecaczek :banghead: Prot a dotrzymasz towarzystwa wieczorem na placu boju?? Dlaczego nie pojawiłeś się na Brodaku i w Bielawie?pozdrowionka Jerry nie bój się, nikt Ci twojego B12 rytualnie nie spali o północy na zlocie- jako główna atrakcja wieczoru - walka z rzędowymi czwórkami trwa.hahahahah dobre Olo dam rade chyba, że nadmiar wypitych % nie pozwoli dotrwać. Tyle armatury sanitarnej to już chyba nidzie w jednym miejscu nie da się zobaczyć :banghead: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 JUTRO ZAMAWIAM KOLEJNA PARTIE BILETOW NA MOTOGP BRNO2006.. JAK KTOS JESZCZE CHETNY PISAC NA PW, DZWNIC ITP.. dodam tylko ze mocna ekipa jedzie :banghead: POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eksces Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 wypowiedzcie sie ludzie w jakich godzinach i ktorego dnia planujecie jechac na V2?? chcialbym wiedziec czy szykowac sie na piatek czy sobote.. (wiem ze ludzie jada juz w czwartek nawet :banghead:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karneades Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 napewno w piątek, mozliwe ze ok 12 wyjazd z wrocka. Tak żeby dotrzeć na obiad, rozbić się i ruszyć w teren. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrocławianka Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 heee.. dawno sie tak nei ubawilam jak z wami w bielawie:) A na v2 jako plecaczek ktos mnie wezmie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Dlaczego nie pojawiłeś się na Brodaku i w Bielawie? Bo to strasznie daleko było ... i deszcz padał ... i zupa była za słona :banghead: Nawet mi nie przypominaj :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Hehe to jak czytać co ważniejsze to że organizuje klub V2 czy to że będzie dobra zabawa ?? :banghead: A co z nocnymi pokazami ?? Czechów pewnie i tak nikt nie pobije !!pozdroKurde Jerry, przecież jest uwiecznione na zdjęciach, że jak na Brodaku odpowiednie wystepa były, to Ty już nic nie pamietałeś :banghead: . Spróbuj tylko zaprzeczyć a spytam się o kolor majtek tych panienek :banghead: heee.. dawno sie tak nei ubawilam jak z wami w bielawie:) A na v2 jako plecaczek ktos mnie wezmie?Joasia mnie do dzisiejszego dnia głowa po Bielawie boli :banghead: , a co do wyjazdu jak się nie boisz po ostatniej przejażdżce ze mną to mogę Cię zabrać :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi