PGR Opublikowano 25 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2005 Ale nie wszyscy z nas spedzaja swieta w WRC :arrow: Studenci 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 26 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2005 no ja bym posmigal pogoda ladna . dzis jezdzilem i chyba igle widzialem kolo Urzedu skarbowego z jaka z suza jechal ...... Igla to byles ty ?dawajcie jakis termin i cos polatamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 31 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2005 no ja mam przerwe sprzedałem kawke i moge co najwyżej na rower sie wybrać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DUBOISI Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Witajcie,tez jestem z Wrocławia i chetnie sie przyłączęjak sie bedzie coś kroiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Witam:) Jestem na studiach we Wrocku i w poniedziałek przybywam tam na maszynie :twisted: strzeż się PGR, albo po maszyne jedź :clap: Trzeba coś ciekawego wykombinować:clap: pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Witam,ja na maszynie jestem już od wtorku i jest zajebiście... korki we Wrocku już mi niestraszne :clap: (chociaż muszę jeszcze poćwiczyć, bo parę lusterek przestawiłam :clap: ) pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Witam' date='ja na maszynie jestem już od wtorku i jest zajebiście... korki we Wrocku już mi niestraszne :clap: (chociaż muszę jeszcze poćwiczyć, bo parę lusterek przestawiłam :clap: ) [/quote']heh to dlatego tak motocyklistów niektórzy nie lubią.. wyjedzie jeden (w tym przypadku jedna) z drugim i lusterka urywa :clap: czekajcie jak RRke odpale to sie spikniemy... bo teraz to moge na rowerze wpasc jak trzeba ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Juz niedługo jak dobrze pójdzie będziemy mogli się spiknąć wszyscy razem na latanie a potem :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazek Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Jezdzimy cos czy tylko gadamy. Codziennie po 16 do dyspozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Dzisiaj widzialem jakąś laseczkę na GS 500 i nie była to Astarte ;) Spoko Kazek już niedługo polatamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Dzisiaj widzialem jakąś laseczkę na GS 500 i nie była to Astarte :( Uuuu... a tak się starałam... żeby mnie zauważono :twisted: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Dzisiaj latałem z cotletem co prawda na sprzęcie mishela ale zawsze coś... a juz niedlugo wresszcie na swoim :!: Trza go szybko poskładac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-kk Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 pierwsze szlify po zimie zrobione i asfalt jutro mój. 8) pozdro z południowych przedmieść wrocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Raport z dzisiaj : Widziany Vmax XJ 600 F i dwa GS z tego na jednym Astarte... :( Pozdro 8) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marciolis Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Pozdro dla wszystkich motomaniaków z WROCKA :( Pracuję we Wrocku (okolice astry), a mieszkam niedaleko i czasami śmigam po wrocku moją suzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi