kazek Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Ja nie jadę leżę w szpitalu suza skasowana trafiłem na pijanego kierowce malucha 0,32mg/l tj. 0.64promila wymusił pierszeństwo u mnie dziura w kolanie obite plecy to co pisze to jestem w domu poszedłem z żoną na dłuuuugi spacer i wracam do łóżka póznym popołudniem nie życze nikomu pobytu w szpitalu straszne badziestwo i olewactwo.reszte bedzie pisała moja żonka siemka . Teraz kupię SRADA nie poddaje się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 ooo wmorde...kazek zdrowiej tam ....sie porobilo szybkiego powrotu do zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki123 Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 o kur*a !!! Kazek, przypilnuj,żeby sprawy nie umożono. Dzięki Bogu jesteś żywy i będziesz chyba chodził, co ??Ale twoim obowiązkiem będzie jeszcze dopilnowanie,żeby taki zapijaczony tępak, który jest bardziej tępy od świni i nie zakodował sobie,że nawet po piwie się nie wsiada za stery - może następnym razem zrobić krzywdę któremuś z Twoich bliskich. To jest poważna sprawa.Wracaj do zdrowia. Co za je**ny ch*j tępawy!!!! :evil: :-x :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazek Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Sprawy nie umożono mam już notatkę policyjną w której jest określone kto jest sprawcą w jaki sposób doszło do kolizji i kto miał jaki wynik alkotestu gość ma osobno sprawe karną za 0.62 promila (do 0,5 jest wykroczenie powyżej przestepstwo) Byłem dziś w PZU dwie godziny wypełniałem dokumenty za motor z jego OC+ roszczenia z jego OC(zdrowie leczenie straty za kask kurtkę spodnie buty uprzedzenie psychiczne do ogolnego ruchu drogowe za stres i ból) to pięknie opisała moja żonka i wyceniła roszczenie na 8 tyś. + moje NW. W piątek mam opis motoru, wycena w przyszłym tygodniu. Będe pisał na bieżaco co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki123 Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 właśnie o to chodzi, widzę że wiecie co i jak... tak na dobrą sprawę mógłbyś też założyc sprawę z powództwa cywilnego temu facetowi - o utratę zdrowia (zobaczysz jaki będziesz miał uszczerbek), być może o utracone korzyści (zarobki w czasie niezdolności do pracy), psychiczne - trzebaby porozmawiać z adwokatem i zrobić porządek ze skurw***em. Chce pić i jeździć - będzie płacił. Jak zarabia minimum - to mu zabiorą połowę co miesiąc przez komornika i się nauczy, a tobie dołoży na ratę na nowe moto lub na paliwo.Albo futerko dla żonki..... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazek Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 http://www.bikerkiss.com/s5a132f58fdc1dbd9/my_profilemoja suza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 http://www.bikerkiss.com/s5a132f58fdc1dbd9/my_profilemoja suza Login HereUsername or email:Password: Mógłbyś podać? Wtedy chętnie obejrzę :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazek Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 kazekmafia2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 O kur*** 8O Z tyłu Cię trafił??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazek Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 NIe wymusił pierszenstwoskrecając w lewo starałem sie go ominać uderzłem w tylniprawy błotnik narożnik swoim bokiem jak leciał motor nie zdażyłem zauważyć :-) :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Szybkiego powrotu do zdrowia kazek Siedze na forum trzy miech ale jakimś dziwnym zrzadeniem lusu jeszcze tu nie zajrzaem , więc nadrabiam zaleglości i witam ekipe z wrocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Embrion Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Siemka po długiej przerwie. Nie bylo mie miesiąc we Wrocku, siedzialem z Gregiem i Szwagrem na Syberii. A tu tak się porobiło...... Kazek trzymaj się! Szybkiego powrotu do zdrowia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szfagier Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Szybko wracaj na moto Kazek , a my tymczasem z Embrionem resztki rosyjskiej wódy spuszczamy z krwi po miesiącu na syberii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazek Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 DZięki panowie za pamięć czuje sie już dobrze pojezdziłem już troszkę na sradzie Maćka (Suzuki 123) fajna maszyna w sobotę omawiamy szczegóły transakcji jak będzie ładnie zapraszam do mnie do Jelcza ul. J. Treski 3 . Mario zna drogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 hejka,watpie zeby pamietal hehehe, a tak na powaznie kiedy bedziesz mial nowego sprzeta??pozdroJarek ==============GSF 600S BANDIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi