mario1810 Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 hehehe no wkoncu embrion pelno geba.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 igła a ten twoj fireblade to nie jest czasem koloru czarnego?? A jesli tak to nie wracałeś z bazarku z czerwoną xj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 nie... moja fajera stała niedaleko twojej CBR-ki... moja jest pomalowana podkładem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki123 Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 moja jest pomalowana podkładem ... co nie zmienia faktu, że daje radę :) widziałem na Legnickiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 no to kombinujemy cos na sobote wieczor...... rejon grunwald , trzeba wyrzucic z wrocka paru żywca i okolic :lol: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 Mario dobrze gadasz :twisted: Jesli jeszcze tylko bedziemy to mozecie nas smialo wyrzucac :mrgreen: My sie juz od wczoraj w sumie wyrzucamy ale do soboty powinnismy wytrwac :twisted: Pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość giencek Opublikowano 2 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2005 :-D :notworthy: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 giencek czyzby ktos nowy ?? :( :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bulldog Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Siemanko Od dziś dołączam do grona posiadaczy żelaznych rumaków z Wrocka :D Zajeżdżam na pieknej klaczy YamaszkaXT600 POZDRO DLA JEŹDŹCÓW Z VRATISLAVI !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazek Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Wybieramy się na to : 22-24.07.2005 VI Zlot Ogólny Maniów 2005, Maniów k. Wrocławia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 na ja chyba pojade kazku .... mozemy cos zaplanaowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki123 Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 ...trochę za blisko, na rowerze można skoczyć, to się przynajmniej człowiek trochę zmęczy... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 Dobra chłopaki ja spadam z wrocka na dłuższy okres więc sie 3majcie :!: Przenoszę się na 3 miechy do groopy podhalańskiej (mojej rdzennej z resztą) Ale sercem i tak już z Wami na zawsze zostane 8) Oczywiście zapraszam na zlot u PGRa Goorka Party 2005 w ten weekend i mam nadzieję że się nawrócicie na jedyną słuszną droge i razem z mariem dotrzecie... :DPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazek Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 Mario maszyna gotowa?Jak tak to może coś podocieramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marciolis Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 kazek masz jakieś info na temat tego zlotu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi