Ziemniak Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Siemanko mieszkam od 3 miesięcy we Wrocławiu, latam na yzf750. Z chęcią bym się zgrał z jakimiś ludźmi co by coś polatać ( ogulnie żeby wjechać w jakieś tematy dotyczące gdzie co jak ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip_ER6F Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Czy to tutaj się szuka nisko latających Wrocławskich buntowników? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mik-mik Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 tutaj też ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip_ER6F Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Witam kolegę :D Może się na to rondo ustawimy? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mik-mik Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 odezwij sie na gg do mnie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip_ER6F Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Kurde i co ja mam teraz zrobić jak ja GG nie posiadam? Ino GoogleTalk używam :) Ale jak przestanie padać nad Wrocławiem i okolicami to ... :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitersky Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Ale jak przestanie padać nad Wrocławiem i okolicami to ... ...już jutro! mam nadzieje ;) Pod PWr kipi od sprzętów, a ja z motonitów znam jedynie mojego doktora od mechaniki :) Ludzie ujawnijcie sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 W którym miejscu pod PWr?;) Ja znam kilku ludzi spod b4;) Co studiujesz pitersky? Cytuj http://www.apanonar.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitersky Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 no miałem na myśli cały kampus, ale w szczególności pod b4 :) i ja tam mam swą macierzystą baze w sensie jestem na mechanicznym (mbm) ;) a Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ellephant Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 witajcie ja zwykle parkuje pomarańczowa kawą przy WCTT, a może kiedyś zrobimy miting w biforze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur-GS500E Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 moja dziewczyna pracuje w WCTT i jak ją zawożę albo odbieram z pracy to często widzę Twoją kawę :) Niestety nie studiuje na PWR, za to może ktoś jest z UE ?? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy.wroc Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Niestety nie studiuje na PWR, za to może ktoś jest z UE ?? Pewnie, że jest :) Moją iXJotę można często spotkać zaparkowaną pod E. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ellephant Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Artur- myślałem ze u mni e w robocie, to już tylko mężatki :) No to jak będziesz następny raz w WCTT, to się ujawnij :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A.B.K Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Ło ho ho! Cicho tu :P Cóż... właśnie (prawie) skończyłem formalności związane ze swoim pierwszym moto :) Niebawem techniczne przygotowanie do sezonu i wruuuum! :D Może niebawem zacznie się tutaj coś dziać. Już słyszę pierwsze wycia silników na Legnickiej ;) Chętnie bym się spotkał z kimś, kto jeździ na dwóch kółkach już kilka sezonów, by trochę rad zaczerpnąć i takie tam - ja nowicjusz jestem ;) Pozdrawiam. Witam Zapraszam na nasz zlot,jest na prawdę fantastycznie,może w kilka motorów się wybierzecie więcej na stronie DWL i www.osola.bloog.pl Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur-GS500E Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Często widuję Twoją XJ-tkę Cichy...mojego GSa też może czasem gdzieś widzisz :) Jakby co to będę Cię szukał :) Ellephant - w środku tam nieczęsto bywam, jak coś to możesz mojej dziewczyny poszukiwać :) Marta ma na imię :) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi