kondorio Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 sprobujcie nie przyleciec ;) siemanko szykujemy sie do ciebie ale cos mi moto szwankuje i musialem dzis do roboty jechac autem, szlak mnie trafia jka pomysle o powrocie w tych zasranych korkach ;) :biggrin: :flesje: pozdro kondon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karneades Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 ... no to mamy dwa śluby 15 go. Drugi dla pozostajacych we wrocku o 14 w kosciele koło Armii Krajowej, taki brzydki za salonem skody, koło stacji nestie, trudno go przeoczyc. Wiec jak ktos bedzie sie w sobote nudził, to my tez robimy sobie mała sobotnia paradę przez parenaście kilometrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Sie tych ślubów namnożyło na jesień... Powariowali czy co?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bwoj Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 HejProponuję, Wszyscy chętni z Wrocka i Okolic na wpólny przelot :banghead: do Świdnicy na zlot, spotkajmy się we czwartek na Orlimpozdro bwoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brain Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Sie tych ślubów namnożyło na jesień... Powariowali czy co?? ;)miszczu wpadasz do swidnicy na zlocik??moze damy po oczach troche :) ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 HejProponuję, Wszyscy chętni z Wrocka i Okolic na wpólny przelot :icon_question: do Świdnicy na zlot, spotkajmy się we czwartek na Orlimpozdro bwoj tak, wydaje mi sie ze tak koncepcja jest sluszna p.s pogoda do doooopy nie uwazacie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki_YZF Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 (edytowane) Brain ja jak się uda będę w Świdnicy na zlocie ale niestety samochodem bo fazer stoi rozjebany a ja ruszam się jeszcze kiepsko... ale jak będę to damy w gaz zdrowo! Bo w Brnie było jakoś tak delikatnie ale czas to naprawić :( pozdro Edytowane 5 Września 2007 przez Dziki_YZF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 panie i panowie czy ktos dzis zawita na orle ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bwoj Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 panie i panowie czy ktos dzis zawita na orle ???????? ma się rozumieć :buttrock: :crossy: HejJeżeli są chętni na wspólny przelot do Świdnicy to najprawdopodobniej startujemy :crossy: w sobotę o 10:00 z BP na Karkonowskiej - wylot z Wrockapozdro bwoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki_YZF Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Witam!Jak się uda to będziemy w Świdnicy w sobotę po południu i zostajemy na wieczorną najbkę :) , brain daj mi swój numer na pw to się jakoś zgadamy. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 pamietajcie o paradzie kolo poludnia Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Ja jestem w trakcie kombinacji... niewykluczone, że pojawię się w Świdnicy na "dawaniu po oczach".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brain Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Ja jestem w trakcie kombinacji... niewykluczone, że pojawię się w Świdnicy na "dawaniu po oczach"....kombinoj kombinoj :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Te romeciarz ten zlot jest dwudniowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 czesc . bede dzisiaj do pozna w swidnicy. jak wroce to zdam relacje co i jak. jesli chcecie :) Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi