dangel Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 ładne zdjęcie moto nad jeziorkiem, gdzie to było robione?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszkalisz Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 W Murowańcu jest takie nowe zalewisko fajnie bo cisza i można sobie pobiwakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Chłopy, nie spamować w temacie Virago :icon_question: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi1974 Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 (edytowane) Witam serdecznie od wczoraj moja żonka jest posiadaczem virago 535 z 93r. Kiedy wczoraj go obsłuchiwałem wszystko było oki ładnie mruczał ale po przyjeździe na miejsce zauważyłem że przy wciśniętym sprzęgle wszystko jest oki ale po puszczeniu pojawiają się stuki czy to łożysko oporowe ?? czy ktoś już takie coś robił i jaki mniej więcej jest koszt naprawy ?jeżeli był już taki post to proszę go usunąć Edytowane 9 Lipca 2007 przez dlugi1974 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 dlugi u mnie jak mialem 535 bylo dokladnie tak samonic nie robilem i spotkalem sie z tym w niejednej 535chyba ze w 535 twojej zony naprawde mocno stukato trzeba sie nad tym powaznie zastanowic pozdr 3m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi1974 Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 witam dzięki za odp. nie jest to jakieś bardzo głośne stukanie więc się uspokoiłem trochę ale czy spokojnie można z tym jeździć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 (edytowane) Jeśli lekko popukuje to tylko znak,że trzeba na zime oddac moto do doktora i przejrzec to i tamto :D a jesli trzeba to i wymienic jakieś zużyte elementy - a w tym sezonie pośmigaj i ciesz się z nowego nabytku - no chyba,że zacznie głośniej popukiwac to od razu do lekarza :banghead: Edytowane 11 Lipca 2007 przez przemek3578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 jest to bolączka virażek 535 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi1974 Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Witam dzięki za odp. czytałem gdzieś że to luz na łożyskowaniu kosza sprzęgłowego i koszt naprawy to ponad 1000zł. no i troszkę się zdenerwowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 ten koszt to chyba przesada... tak jak pisałem wcześniej - ten sezon prześmigasz a potem sobie naprawisz - na 100% nie za 1000zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMKO Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Witam ;) Mi tez sie wydaje,ze niektorzy"mechanicy"maja kosmiczne ceny,choc moze tak wlasnie ksztaltuja sie koszty napraw moto.Mi za wymiane rozrzadu zaspiewali ok.800zl.Sam nie wiem czy to duzo czy nie.Jeden mechanik powiedzial,ze slychac troche lancuszki,ale nie trzeba jeszcze ich wymieniac.To tyle z mojego doswiadczenia.Pozdrawiam :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathraw Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Z tym luzem to raczej na pewno przesada-no chyba że to w serwisie H-D:P.A tak w ogóle to jakie mogą być konsekwencje tej usterki,może tak być że moto stanie na drodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Panowie czy ktoś z Was robił regulację zaworów, jezeli ta niech się podzieli informacjami jak to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Qdlaty, ja robiłem regulacje ale w......warsztacie, z wymianą oleju, świec i regulacją sprzęgła i regulacją zaworów zapłaciłem 300 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi1974 Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Witam mam możliwość kupienia kosza sprzęgłowego do 535 UŻYWANEGO podobno w stanie igła za 300 zł czy to dobra cena ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi