eksces Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 hej... gdzie we wroclawiu (najlepiej w północnej czesci) mozna wymienić przednią opone w Virago? ile taka przyjemnosc kosztuje? a moze ktos wymienial sam i nie ma przy tym specjalnie roboty wiec poleca godzinkę w garażu?pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 na reymonta w km moto. mają specjalną maszynę, więc koła szprychowe nie stanowią dla nich problemu. za wymianę opony z tyłu dałem 35złpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMKO Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 WITAM WSZYSTKICH ! Juz doszedlem do siebie po piatkowej kolizjii,ktora opisalem w"wypadkach"i znow dzis pojezdzilem.To koszmar.Czy moj motor jest niewidzialny?Czlowiek jadac glowna droga musi uciekac przed autami!!!Uwazajcie prosze na siebie!POZDRAWIAM :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r+z Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 r+z czekam z nicierpliwością. :biggrin:Niestety kolego pytałem w kilku miejscach i niestety nikt nie ma.Jedna osoba poradziła mi pospawać i wypolerować. Czy ewentualnie masz gdzie to pospawać?Zapytam jeszcze jednego kolesia, narazie jego tel. milczy pewnie jest za miedzą, jak wróci to napewno włączy komóre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA REK Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Witajcie,zdechł mi prąd na drodze starter-rozrusznik w virago 535. Wcześniej przez nieuwagę zrobiłem zwarcie z akumulatora i przepalił się główny bezpiecznik . Myślałem że w łeb sobie strzelę. Po wymianie bezpiecznika wszystkie odbiorniki mają prąd, oprócz startera. Szukałem tematu na forum, ale nikt wcześniej o tym nie pisał. Od czego zacząć poszukiwania ? Czy między starterem a rozrusznikiem jest jakiś stycznik lub przekaźnik (który mógł się spalić), bo nie sądzę aby cienkie kable od startera uruchamiały rozrusznik bezpośrednio, chyba że przez elektrozwore w obudowie rozrusznika ? ... Będę wdzięczny za wskazówki od wszystkich, którzy już przerobili ten temat. Zawsze to lepiej posłuchać mądrzejszego w te klocki. Czekam niecierpliwie, bo dzisiaj jest już 17 stopni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Niestety kolego pytałem w kilku miejscach i niestety nikt nie ma.Jedna osoba poradziła mi pospawać i wypolerować. Czy ewentualnie masz gdzie to pospawać? spawanie zostawiam jako ostateczność, ale znalazłem firmę w Jeleniej Górze gdzie gość obiecał że w ciągu tygodnia ściągnie każdą część do każdej Yamahy. Jeżeli tak będzie to namiar umieszczę na forum. spróbuję też popytać w W-wie na Motobajzlu (chyba w końcu będzie).dzięki za zainteresowanie. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 obys dostal jak najszybciej pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 zobacz w larssonie mogą mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 spawanie zostawiam jako ostateczność, ale znalazłem firmę w Jeleniej Górze gdzie gość obiecał że w ciągu tygodnia ściągnie każdą część do każdej Yamahy. Jeżeli tak będzie to namiar umieszczę na forum. spróbuję też popytać w W-wie na Motobajzlu (chyba w końcu będzie).dzięki za zainteresowanie. :DPospawaj i wypoleruj, wyjdzie Ci taniej i jak będzie to zrobione dobrze, niewielki ślad tylko zostanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BODZIO Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Mysle o zakupie Virago 535 dysponyje 8000zł czy za tę cene kupie dobry motocykl? A może polecicie cos innego jezdzilem sporo Jawa 350?[/quote Siemka! wisz za tą kase można kupić virażke nawet w dobrym stanie a są to motorki jak dla początkujących całkiem spoko. jeździłem takim sprzętem i sprawował sie SUPER! sprzedałem go bi poprostu siadłem na szosowy teraz ale naprawde ja osobiście polecam Virago.POZDRAWIAM :crossy: Mysle o zakupie Virago 535 dysponyje 8000zł czy za tę cene kupie dobry motocykl? A może polecicie cos innego jezdzilem sporo Jawa 350?[/quote Siemka! wisz za tą kase można kupić virażke nawet w dobrym stanie a są to motorki jak dla początkujących całkiem spoko. jeździłem takim sprzętem i sprawował sie SUPER! sprzedałem go bi poprostu siadłem na szosowy teraz ale naprawde ja osobiście polecam Virago.POZDRAWIAM :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 zobacz w larssonie mogą mieć w larsonie nie mają i nie sprowadzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 no to lipa z tym larssonem , zrób tak jak Ci koledzy polecili a w maju na Weteranie w Łodzi mogę poszukać może się trafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 kurcze a raz w allegro widzialem, ktos mial na sprzedazi do dwie stronychcial 200 zl, przeszukaj dobrze allegroa jak nie ma na aukcjach to popytaj tych co czesci sprzedajamoze ktos ma ale nie wystawia pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszkalisz Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 (edytowane) Chciałbym nawiązać do tematu klubu Virago .Aż się prosi żeby mieć stronke i forum .A oto przykład ze swiata .. http://www.virago.dk/Klublinks.htm :icon_razz: :icon_razz: Edytowane 17 Marca 2007 przez mariuszkalisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 taa niezly pomyslmozna obgadac w kletnie taa niezly pomyslmozna obgadac w kletnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi