Kobra Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 Witam.Czy ktoś może mi sprawdzić, czy sprzęgło: tarcze, przekładki, sprężyny, we wszystkich rocznikach yamahy virago 535 jest to samo? Zaszła konieczność zmiany w motocyklu mojej kobiety, a wyjechałem i nie mam jak sprawdzić. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Eksces co tak zamilkłeś z tymi naszywkami, da rade jeszcze dwie zapodać dla mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 (edytowane) czy ktoś z Was wymieniał olej w lagach??? da mradę sam to zrobić??? i jaki olej lejecie w te rurki.czekam na Wasze szczegółowe opisy typu krok po kroku;-) Edytowane 18 Września 2006 przez qdlaty2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobi Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 czy ktoś z Was wymieniał olej w lagach??? da mradę sam to zrobić??? i jaki olej lejecie w te rurki.czekam na Wasze szczegółowe opisy typu krok po kroku;-) :icon_razz: olej teleskopowy SAE 10 W 228ccm do każdej goleni widelca :biggrin: :notworthy: nie rozbierałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 kobra, najlepiej, gdybyś napisał osobiście do yamahy. nike inny lepszej nie udzieli ci odpowiedzi. qudlaty - na dole w lagach masz taką śróbkę. musisz ją odkręcić. jeśli jej nie masz, to masz problem. ten sam co konik. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eksces Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 hejka. marcysiek-> no to ja kupilem od ciebie boczki:) dzieki, pasują :notworthy:nie ma sprawy z naszywkami. sie dopisze.dostalem wlasnie pozytywna odpowiedz z hafciarni takze szykujcie 17zl od naszywki oraz 4,50 za ewentualna przesyłkę!!!co do oleju w lagach - juz kiedys to opisywałem - temat byl przez konika zakladany. pzdr wersja ostateczna: (to co ostatnio tylko poprawione krzywe) i obszyciue musi isc miekka linia wokol tlokow (taki mi powiedzieli w hafciarni)http://eksces.freehost.pl/viragokolor.jpg załozylem temat:http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=57403 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Eksces ja będe w niedziele we Wrocku na Karmelkowej na bazarze to moge ci dać kase za naszywki,hej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 tak zastanawiam czy był już w Polsce zlot tylko dla miłośników Virago, bo fajnie by było spotkać się gdzieś i pogadać o życiu, w tym roku to pewnie już nie wypali ale może w przyszłym sezonie? co Wy na to??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Myslałem już o tym,nawet mogłbym sie podjąć organizowania czegoś takiego. Zapodałoby się nowy temat i jak byłaby wola posiadaczy Virago i zwolenników to moglibysmy się spotkać.Dajcie informacje czy bedą chętni uderzyć w coś takiego. Nawiasem mówiąc na Dolnym Śląsku są piekne tereny i miejsce chyba też sie znajdzie.Piszcie co o tym myślicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 CO TU TAK CICHO ????KONIK SPRZEDAJESZ SPRZĘTA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 chyba niektórzy zapomnieli o temacie Virago?.................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eksces Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 no ja z checia bym sie wybral ale pewnie telko na jeden dzien i to najszybciej za 2 tygodnie, no i najlepiej na dolnym śląsku:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Hejka.KONIK SPRZEDAJESZ SPRZĘTA?Tak, siedzi na Allegro. Zobaczymy, moze znajdzie sie jakas szczesliwa dusza ktora przygarnie moja ukochana :buttrock: Naszywka jak to zwykle, powtorze sie, dzieki mojej kobietce :evil: i wprawnej rece Ekscesa wyglada bombowo :icon_question: :icon_arrow: :) :icon_rolleyes: Tylko prosze, zrob cos z tym napisem "POLAND" - jakis taki chudy czy moze za wysoki... no sam nie wiem... jakis dziwny. Aha... jakby wam umknelo to dla mnie 2 naszywki PozdroKonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasnyBaniak Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 WItam PIerwszy raz jestem na dziale chooper, WIdze ze tu spory wątek o virago, dlatego pewnie jest tu dużo włascicieliChce kupic - jutro jade oglądać - Mozecie mi podpowiedzieć na co w Virago zwrócić uwage ? Możecie cos powiedziec na temat tego exemplarza ? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M241666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Wypasiony jest ładnie, nawet klamki chromowane. Jest nadzieja, że tech. też bardzo dobry stan, skoro był zarejestrowany w Niemcach - tam jednak jakis rygor jest. Natomiast NIKT Ci nie wyda opinii na odległość, na podstawie zdjęć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi