Gość Testo Opublikowano 15 Lipca 2002 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2002 Mam zamiar kupić Kawasaki EN 500 1999 i w związku z tym mam pytanko czy jest to dobra maszynka i na co zwracać uwagę przy kupnie. Będę wdzięczny za wszystkie rady! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość helmut007 Opublikowano 26 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2003 nie wiem czy akurat ten model jest dobry ale jesli chodzi o kawasaki sa to dobre motory A odnosnie kupna to trzeba zwracac uwage na wszystko na poscierane rączki na poscierane stopki na przebieg przecieki w silniku przecieki w amortyzatorach przod mozna uszczelnic ale tyl trzeba wumieniac na łancuch zebatki najdrobniejsze szcegoly sa wazne :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :arrow: 8) 8) 8) 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio Opublikowano 28 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2003 Cześć!Helmut, ale masz refleks :? 8) :lol: , gościu pewno zdążył już kupić a może nawet wymienić na coś większego :!: :?: Miał na to 9 miesięcy (może nawet stał się ojcem 8) 8) :lol: )PozdrawiamDyzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razorbl Opublikowano 29 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2003 Hahahaha....... No Helmut powinieneś dostać nagrodę za reflex :lol: :lol: :lol: Półtora roku temu napisałem posta w dziale motocykle....może byś mi odpisał :lol: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 29 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2003 Aż tak dawno? Niezły masz staż, dłuższy, niż historia 4um :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi