MasterDD Opublikowano 20 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 Pierwsze spojrzenie na ten nowy model (na zdjeciach) - kaszana i badziew, co oni z nim zrobili? Taki ladny byl, a teraz go oszpecili :-/Drugie spojrzenie, po czasie. Obejrzalem pare filmikow i musze przyznac, ze jakby sie do niego przyzwyczailem i zaczalem dostrzegac piekno tego motocykla. Przyznaje, dalej nie podoba mi sie wydech i te kierunki tez takie sobie. Jego ogolna masywna postac mi tez zbytnio nie odpowiada.Ale jest taki hmm futurystyczny i te ostre linie sa na prawde ladne.Pieknoscia na pewno nie dorownuje R1, ale ma cos w sobie...Zobaczymy jak sprawuje sie na asfalcie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 20 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 Dzisiaj przeczytalem jego test w nowym Motocyklu, wartosci jakie podaja naprawde robia wrazenie 8O - napisali ze niedlugo zrobia test porownawczy z innymi tysiacami :twisted: BTW po lekturze Motocykla wiem juz jaki motocykl kupie w nowym sezonie :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angel Opublikowano 20 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 Master,poogladaj go na zywo bo tekst ze jest masywny jest troche smieszny bo ten nowy K5 jest lzejszy od Twojego GS500 i wogole jest maly,tak jak 600-ki. Co do wygladu:mam okazje codziennie go ogladac i z kazdym dniem wydaje mi sie piekniejszy,tlumik tez na zywo fajnie wyglada.Zreszta podobnie bylo z Hayabusa,na poczatku mi sie nie podobala ale z biegiem lat uwazam ja za jeden z najladniejszych sprzetow z ponadczasowa stylistyka,mimo ze jest juz produkowana 7 rok bez zmian to nadal wyglada nowoczesnie a motocykle sportowe sie szybko starzeja :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterDD Opublikowano 20 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 Angel => Pisalem o masywnej postaci, jako o wygladzie. Nie o wadze :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gramlin Opublikowano 27 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2005 a ja wczoraj mialem okazje pojezdzic w towarzystwie takowej maszyny i pogapic sie na nia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Mialem szczescie i zobaczylem te cudenko na zywo i .... zaniemowilem.poprostu jestem pod warazeniem.To jest moje nowe miejsce docelowe w motocyklach (marzenie). ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angel Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 No i wkoncu sie doczekalem,mam na weekend nowego GSXR1000 K5 8) Dzis zdarzylem zrobic tylko 30km ale jutro zamierzam zrobic min.250km.Pierwsze wrazenia sa niesamowite,czyms takim jeszcze nie jezdzilem 8O Np. na 1 biegu osiaga 170km/h,przy 200km/h na 3 biegu idzie z gazu na gume 8O Na razie jechalem nim 280km/h i do tej predkosci doszedl w mgnieniu oka i wystarczylo mu na to niecaly kilometr :twisted: Prowadzenie,hamulce,porecznosc i osiagi to najwyzsza liga.Silnik w kazdym zakresie obrotow ciagnie jak opetany,nie trzeba wachlowac dzwignia zmiany biegow.Jest elastyczniejszy od mistrzyni w tej dyscyplinie czyli od Hayabusy.A teraz male porownanie z moim GSXR z 2002:lepsze osiagi,hamulce i minimalnie lepsze prowadzenie (ale tu moge sie mylic bo w swoim GSXR mam juz lysa opone a K5 sa nowe gumy).Za to w moim K2 mam wiekszy schowek pod siedzeniem ;) Porownujac go np. do R1 2004/2005 ma lepsze osiagi i duzo lepiej ciagnie z niskich obrotow.K5 ma tez lepsze hamulce.No i GSXR duzo lepiej idzie na gume.Prowadzenie i porecznosc wg mnie porownywalne. Reasumujac:K5 rulez!!! :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nika Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Reasumujac:K5 rulez!!! :twisted: :twisted: :twisted:sie zobaczy jutro na trasie do Raciborza :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Gixer nie poniosło cie troche z tym 170 na 1 ? Nie to żebym zaprzeczał bo niewiem.. ale to strasznie dużo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angel Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Gixer nie poniosło cie troche z tym 170 na 1 ? A co poradze na to jesli tyle idzie na jedynce? 8) Zreszta ZX10R tez tyle osiaga na jedynce a moj K2 150 km/h. :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 heh gixer- "...taki to pożyje... se pożył..." :P :P A tak ero to zazdroszcze- też bym chętnie oblatał tego nowego SRADa ale jak dodtąd nawet nie miałem okazji widzieć go nigdzie na żywo! ;) Z tego co piszesz to zapowiada sie killer taki jak to było zwykle z GSXR 1000- każde kolejne wcielenie od pierwsego poczawszy było w danym roku najszybsze w klasie.Ciekaw jestem teraz tylko jak wypadnie przynim ZX10R bo jeśli chodzi o mega moc to do tej pory rządził a teraz będzie albo porównywalne albo słabsze...Miałeś okazje oblatac ZX10 żeby porównać go z K5?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angel Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Dwoch kumpli ma ZX10R w tym ze jeden reanimuje taka po malym dzwonku,w najblizszym czasie bede mial okazje przetestowac ZX10R to napisze jak wypada przy K5.Dzis za to pojezdzilem tez na R1 z 2004 i przy K5 wypadla bardzo blado,wiecej o tym napisalem w temacie o ostatnim odcinku Jednoslada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 tłumik tłumik jest duzy i ładnie brzmi, a mi sie tlumik podoba, a jak ci sie niepodoba , zawsze maja Yoshimure na skladzie :P K5=pieknie wygląda, pięknie chodzi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi