Strzalek Opublikowano 7 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2004 Olej przekładniowy MOTUL TRANSOIL EXPERT 1litr 31złno fakt z motulem 600 przesadzilam do ogara :roll: bo kosztuje 47 złTak czy inaczej nic z poslkich oleji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paho Opublikowano 7 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2004 co do puchniecia..kak wiesz to metae mają cos takiego jak rozszerzalnosc cieplna...i jak go troche przegrzałeś to tłok złapał po prostu pierścienie w rowkach tłokowych i już ich niecce wypuscić:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macio.S Opublikowano 7 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2004 No oki ale tłok to raczej mi nie spuchł bo nie pamietam zeby trzymało pierścienie więc co to jest?? czy jak wymienie tłok z pierścieniami to juz bedzie dobrze?? PS Tłok z pierścieniami kosztuje do tego 35 zł więc jak by to nie to było by licho :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paho Opublikowano 7 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2004 powinno byc dobrze aczkolwiek radziłbym ci iśc z cylindrem do sklepu i sprawdzić czy czasem nie wejdzie ci juz 1 szlif w co wątpie....ale lepiej idź z cylindrem i napasuj tłok ....sprzedawca ci napewno doradzi co z tym zrobić.....sory ale tak bez "macania" to trudno jest określić przyczyne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macio.S Opublikowano 7 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2004 Oki ale 1 szlif to nie bo ten szlif ma chyba 38 czy jakoś tak a ja mam 40 :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati Opublikowano 7 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2004 Cytat:1. Tłok, pierścienie, cylinder jest made in Germany To do jawki robia niemcy części Pierwsze słysze Nie tylko ty 8O nie wejdzie ci juz 1 szlif w co wątpieNo raczej nie wejdzieNo oki ale tłok to raczej mi nie spuchł bo nie pamietam zeby trzymało pierścienie więc co to jest?? czy jak wymienie tłok z pierścieniami to juz bedzie dobrze?? Powinno jesli nieuszkodziłes cylindra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macio.S Opublikowano 7 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2004 To znaczy w jaki sposób uszkodzony bo napewno nie pęknięty :twisted: a jest taka możliwość jedynie ze mam ryse jedną lecz niesądze żeby od tego moto ledwo co ciągną :lol: :lol: :lol: . I o co wam chodzi ze w niemczech jak bym miał cyfrówke to bym zdięcie zrobił :D a 35zł dlatego tyle bo jest sprowadzany :) BARDZO DZIĘKUJE WSZYSTKIM ZA POMOC!!! mam nadzieje ze to pomoże :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati Opublikowano 8 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2004 No chodzi mi oto żę jesli tłok spuch bardzo bardzo mocno a cylinder mniej spuch to wiesz czym to może sie zakończyć w najlepszym przypadku rysami a jesli mówisz że masz jedna malutką ryske to nie musisz go wymieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paho Opublikowano 29 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2004 z doświadczenia wiem że jawki mają to do siebie że jeśli jest nawet malutka ryska i ta pipa chodzic niechce:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anarch Opublikowano 30 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2004 tylko chcialem zauwazyc ze moze byc problem z kupieniem tłoka takiego , bo wszędzie widziałem tylko zestawy i wlasnie zastanowil mnie brak pojedynczych tłoków, kup se scigacza jak chcesz szarzowac..... od dziadka nie wymagaj tyle, bo do tego nie zostal stworzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi