Gość Anonymous Opublikowano 5 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2004 Witam serdecznie to czytających.!Zakupiłem niedawno Suzuki GSX 400E rok prod.1983.A teraz wielka prośba.!.Nic o niej lub nim nie wiem.Przydała by mi się pomoc techniczno - eksploatacyjnaza którą bede niezmiernie wdzieczny.Mam juz klopoty z maszyną.Mianowicie nie pracuje prawy cylinder.Po pomiarach cewki zapłonowej ( omomierzem ) okazało sie że nie ma przejscia uzwojenie pierwotne.Rany julek ! gdzie ja to kupie ? A ile to może kosztować ? I czy musi byc dokładnie ta sama czy mozemozna ja zastąpic inną bez możliwości spalenia modułu zapłonowego.?Za kazdą porade będe wdzieczny.Nawet błachostki mnie interesuja. Z pozdrowieniami Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WSR Opublikowano 9 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2004 jakbyś znalazł taką, co ma taki sam opór na pierwotnym i wtórnym nie powinno byc problemu, moga się nawet nieco różnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shrekus22 Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Witam I jak sie sprawuje motocykl?Sam sie zastanawiam nad takim.Warto? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekR Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Sam sie zastanawiam nad takim.Warto? PozdroMam fiszki do tego motorka, spakowane ale jak wysłać jeżeli nie podał adresu elektronicznego? PZDR Marek Cytuj http://https://picasaweb.google.com/marekrajsz/20050715Polnoc# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dori Opublikowano 7 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2005 Mam fiszki do tego motorka, spakowane ale jak wysłać jeżeli nie podał adresu elektronicznego? PZDR Marek już raczej nie wyślesz, bo post ma ponad pół roku a użytkownika już chyba tu dawno nie ma... ;)Także fiszki zachowaj dla następnego szukającego :) PozdrawiamDori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZI Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 Z ogromną chcęcią i wdzięcznościa przyjmę fiszki do tego motocykla:) [email protected]Z góry wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi