Gwoździu Opublikowano 4 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2004 Witam!Przymierzam sie do zakupu xj 600 zdławionej do 50hpJak odzyskac pelny power?Dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Idaho Opublikowano 4 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2004 Z tego co się orientuje, to Xj są dławione przez gaźniki. Mianowicie mają zwężki w krućcach ssących, ograniczające przepływ powierza ;)... moja ma :).... ale już niedługo. Ponadto możliwe, że są mniejsze dysze w gaźnikach, jeszcze togo nie sprawdzałem. Ps. Oddlawienie polega na wymianie krućców ssących na nowe, o normalnym przekroju, oraz na ew. wymianie dysz w gaźnikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwoździu Opublikowano 4 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2004 Jesli tak, to fajnie ;)Balem sie, ze moze to kwestia modułu zapłonowego, lub wałków rozrząduJesli dysze lub krocce - to pikus :) Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 6 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2004 Jesli dysze lub krocce - to pikus No niewiem za używane krocce gosc powiedział mi 800 pln 8O nowe 1000 za 4 sztuki szokkkkk 8O 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Idaho Opublikowano 6 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2004 Z tego co się orientuję, to jest możliwość nabycia zamnienników ( króćce) w larssonie lub w louisie. Nie jestem tego pewien i sam się będe orientował, ale jeśli są, to napewno są sporo tańsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwoździu Opublikowano 6 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2004 A z którego roku ta XJ?z 89rModel 51J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi