Krzych_Olsztyn Opublikowano 2 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2004 Witam!!! Oto oficjalny FTP o 2 Taktach, w szczególności o MZ, ale jeżeli masz Jawę, Wskę, Crossa 2t, Simsona, Komara, czy inny pojazd z silnikiem 2T, oraz ciekawe materiały na jego temat, to podziel się i skopiuj tutaj na FTP, aby inni użytkownicy forum mogli zapoznać się z tymi materiałami. Może okażą się pomocne przy naprawach, lub przeróbkach naszego jednośladu :) ftp://mz:[email protected] Login: MZ Password: MZ Pozdrawiamy: Krzych oraz Luk z Olsztyna 8) Prosimy również o to, aby temat był przyklejony na stałę. Dziekujemy i owocnego użytkowania FTepa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk Opublikowano 2 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2004 Yo! Jeszcze dodam tylko drobna prosbe dotyczaca kwesti porzadkowych. Jak bedziecie cos wrzucali to tworzcie wlasne katalogi w formie [nick] - [zawartosc (np. zdjecia filmy itd.)] coby sie balagan od razu nie zrobil, a ja bede pozniej to wszystko segregowal jakos tematycznie. pozdr.Luk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych_Olsztyn Opublikowano 2 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2004 Kopiowane dozwolone TYLKO do katalogu UPLOAD. Luk to już rozpalceluje gdzie trzeba. Pozdrawiamy 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 2 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2004 małe pytanie- jak długo ten serwer bedzie dostepny?-zeby nie bylo tak ze padnie po niecałym miesiącu- szkoda wtedy zachodu Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych_Olsztyn Opublikowano 2 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2004 Spoko kiki No problemo nic nie padnie. Kiedys nie wiedziałem nawet czyj to FTP a ten nowy teraz to Luka prywatny nie ma problemu :) Ładujcie smiało co macie ciekawego napewno nic nie padnie "mamy gwarancję Poxipolu ;) " :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk Opublikowano 2 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2004 małe pytanie- jak długo ten serwer bedzie dostepny?-zeby nie bylo tak ze padnie po niecałym miesiącu- szkoda wtedy zachodu Serwer bedzie dostepny co najmniej do czerwca 2005 (bynajmniej do tego czasu zamierzam siedziec w akademiku, pozniej do roboty :evil2: ), jezeli nic sie wczesniej nie popier... Komp i tak chodzi 24/7 wiec spoko.Zastanawiam sie tez nad Dynanic DNS'em cobym mogl postawic ewentualnie serwer w chacie, wiec jakby co to tylko adres serwera sie zmieni. Pozyjemy zobaczymy. pozdr.Luk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych_Olsztyn Opublikowano 3 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2004 No właśnie swięte słowa Luk :mrgreen: , a tymczasem zapraszamy wszystkich zainteresowanych. Jest juz trochę konkretnych zdjęć, żadnego śmiecia i wirusów. Oj sie nasiedziałem troche jest 4:40 dopiero zapodałem z 1/10 tego co mam o MZ oraz innych 2t, ale to i takch chyba imponujace materiały mam nadzieję na poczatek :) Jezeli macie coś ciekawego, swoje zdjęcia, filmy itp to ŚMIAŁO ;) PS. Przyklejcie temat bo to konkretny adres i pewny, także niech sie gdzieś w gąszczu nie zagubi :mrgreen: :mrgreen: 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bebok Opublikowano 3 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2004 Witam oraz innych 2tJa poprosze coś o Ogarze 200 w takim razie ;) Oczywiście jeśli nie sprawi to jakiegos problemu...?Jakaś dodatkowa wiedza i materiały ZAWSZE sie przydadzą :) Pozdro ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych_Olsztyn Opublikowano 3 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2004 Coś się znajdzie ;) :mrgreen: Na dniach odnajde moje płytki Cd R z materiałami o WSKach, Komarkach i coś Ogarach tez było :) Jeżeli macie coś ciekawego to przekopiujcie do katalogu UPLOAD Pozdro Krzych i Luk 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych_Olsztyn Opublikowano 4 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2004 Wielkie dzięki Bebok za materiały o 2t b ciekawe i przydatne mysle w diagonozowaniu awarii ;). Zapodałem instrukcję obsługi WSKI 125 i parę innych rzeczy 8) ,ale o ile wiem to sam tu nie jestem :) jak macie cos to zapodajcie, ewentualnie na mój email mam 256mega skrzynke na koncie e-mailowym to śmiało, najlepiej na FTP do Działu upload ŚMIAŁO FTep nie gryzie ;) Przyklejcie temat bo jest sporo odwiedzin na Ftepie czasem nawet 6 naraz, a nie chcemy zeby temat sie zagubił w gąszczu postów, ten chociaz daje rozrywkę i możliwe, że stanie się inspiracją do dobrego tuningu z gustem, oraz pomocą w naprawach wszelkich 2t, a do tego miejscem wymiany plików o 2t, bo na stronach internetowych tak naprawde niewiele jest konkretnych materiałów w dziale download a FTP to co innego. Także prosimy piknie :lol: Krzych i Luk o przyklejenie tematu wspaniałego naszego Moderatora :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych_Olsztyn Opublikowano 5 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2004 Dzięki za materiały i jak wiecie na serwerku nigdy za wiele :D Dzisiaj znowu sporo fotek doszło takze dysk nam pęcznieje powoli :D :D Śmiało ślijcie :mrgreen: Jak? Bardzo prosto :D Wybierasz coś do wysyłki na swoim dysku w komputerze (np zdjecie, film) i klikasz prawym przyciskiem myszy "kopiuj", klikasz na folder UPLOAD na serwerku i prawy przycisk myszy wybierasz "wklej" i po wszystkim :) Luk poukłada gdzie Trzeba nadesłane pliki 8) Pozdro Krzych_Olsztyn i Luk :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bebok Opublikowano 6 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2004 Witam Wielkie dzięki Bebok za materiały o 2t b ciekawe i przydatne mysle w diagonozowaniu awarii :D .Nie ma za co, to był mój obowiązek :) Postaram sie jeszcze coś znaleść i wrzucić.Ciesze sie, że będe mógł uczestniczyć w powstaniu tego jakże wspaniałego ftp :mrgreen: pozdro :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych_Olsztyn Opublikowano 6 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2004 Dzisiaj polecam Dział Zdjecia MZ Cross, enduro." MZ z dawnych" lat i "zdjecia ze strony www...." , której reklamował nie bedę ale nazwa jest w nazwie katalogu na Ftepie :D zami zobaczcie. Rózwnież zapakowałem troszke MZ TS, WSK, SHL, WFM, niewiele mam materiałów o Komarach, zapodajcie :) . O WSkach jeszcze zapodam troche jutro bo gdzieś miałem jeszcze sporo tego na CD. Luk dał mi uprawnienia wszelkie także i ja mu pomagam w układaniu tego wszystkiego gdzie trzeba. W dziale "Nasze sprzęty" siedzi fotograficzna instrukcja zdejmowania sprzęgła z silnika TS 150 w formie fotograficznej krok po kroku :D :mrgreen: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 7 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2004 w tym tygodniu zeskanuje kilka stron z ksiozki "gaźniki motocyklowe" wiec cos wrzuce :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych_Olsztyn Opublikowano 7 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2004 Bardzo dobrze 8) Każdy ciekawy plik, napewno będzie umieszczony w odpowiednim dziale, także ślijcie śmiało :D Pozdro :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi