Mosue Opublikowano 15 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2004 Najwidoczniej cos przeoczylem...:P W kazdym razie jak mozesz i masz to podeslij mi fotki po zmianqach na maila to lookne :P Pozdraviam i zycze udanych proob z boczkami :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 15 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2004 No i gdzie te foty ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belzebub Opublikowano 15 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2004 Sorry za zwłokę w wyslaniu fotek ale wczesniej nie moglem.wszystkie fotki znajdziecie na serwerze w ftp://mz:[email protected]foty znajduja sie w folderze "nasze sprzety/belzebub/etz 250" POZDRAWIAM i czekam na oceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 15 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2004 Według mnie to straszna tandeta, powiem wiecej KATASTROFA!Krotko mowiac popsules Etke.Ale Twoja Etka i Twoj TJUNINK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belzebub Opublikowano 15 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2004 Andon w takim razie jaka ty mialbys wizje przerobienia Etki ??tylko mi nie pisz ze Ty bys zostawil tak jak jest bo etka "jest ladna" hehehehe :lol: :lol: kazdy wie ze etz maja stylistyke z poczatku lat 80 i piekne to one nie sa ...jasne ze wolalbym sobie kupic jakiegos japonca ale jak narazie jestem splukany bo zainwestowalem w samochod a nie usmiecha mi sie jezdzic POSPOLITA etka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi