Piotr_? Opublikowano 27 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2004 Witam, czy kask, a dokładniej szybka z tego kasku jest do jazdy ? Czy widać przez nią coś ? Czy jest jakaś technika aby można było zrobić taki wzór na kasku i jeździć z nim normalnie po drogach ?http://www.bikepics.com/pictures/001500/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paho Opublikowano 27 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2004 sam mam podobny i wszystko widze..tak samo mozna by było mówić że przez czarna szybe nic nie bedzie widać..co wcale nie jest prawdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 27 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2004 Kiedys chyba w katalogu AGV widzialem takie szybki,z jakimis motywami.Nie bylo nic napisane ze nie wolno ich uzywac,czyli wolno:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_? Opublikowano 27 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2004 Czarna szybka to pewnie jest przyciemniana (zapewne technika piecowa, tak jak w samochodach z piecowo przyciemnianymi szybami), ale ta szybka jest kolorowa więc z tąd moje pytanie czy można i jak to zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 28 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2004 Dzieki takiemu kasku widzisz jak pajak. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 28 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2004 chyba to jest jakaś nalepka podobna, jak są obreklamowane okna w autobusach mzk Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 28 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2004 chyba to jest jakaś nalepka podobna, jak są obreklamowane okna w autobusach mzk Hmm, no tak to właśnie na zdjęciu wygląda - jak taka gęsta siatka z nadrukiem. Ale jeżeli widoczność przez to jest taka sama jak przez szyby w obklejonych autobusach, to raczej kicha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamils Opublikowano 28 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2004 jak dla mnie efekt ciekawy, ale tez mi sie wydaje ze widocznosc idealna nie bedzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 28 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2004 http://www.bikepics.com/pictures/001501/Na drugim zdjęciu już zupełnie wyraźnie widać, że naklejka na szybce to właśnie to samo czym oklejane są szyby w autobusach... No ale trzeba przyznać, że efekt:http://www.bikepics.com/pictures/001499/zajebisty :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi