Gość Karpiu05 Opublikowano 26 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2004 Czy ktoś wie coś o San Yang Husky 125???? Jak jest z częściami????Bo słyszałem że są różne podzespoły no i jak to jeździ???? Pytam się bo mam okazje kupić.... Jakieś rady mile widziane.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 26 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2004 Szkoda czasu i pieniędzy...lepiej porozglądaj się za Rebelka 125 albo Suzuki GN 125 itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 A zna ktos jakiegos importera tycg motorkow ?? Lub jakis serwis/sklep/czlowieka ktory by posiadal silnik od tego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zrubo Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 To ja mówie żeby sprawdzić honde wektor 150 atuty to cena (5500 zł)nówka z salonu, z częsciami podobno nie ma problemu, ja nie mam kasy na nic wiekszego to raz a dwa moge kupić jaką 500-sete ale rocznik :-x wiecej bede grzebac niz jezdzić i kupe kasy poleci. Fakt nikt tak naprawde nie wie co to za motor (bo wynalazek)ale usłyszałem wiele dobrego od użytkowników i sam kupuje, na początek z małym zapleczem finansowym bedzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 ten Wektor to ma tyle wspólnego z Honda co moja WSK z KTM (kiedyś stała obok KTM i kiedyś ją KTM wyprzedził :evil:) Poczytaj najnowszy ŚM jakie Paweł miał przygody z podobnym sprzetem. Ten Wektor to jakiś chińczyk ma co prawda silnik na licencji Hondy ( a może Suzuki) ale za dużo z Hondy (lub Suzuki) do niego nie przypasujesz części, bo nie przypominam sobie Hondy z tym silnikiem o pojemności 150 tylko 125. Dlaczego napisałeś nazwę Honda Wektor?? To chyba jest MotoBi Wektor albo jest teżSzot Moto Wektor montowane w Piaskach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi