adrian Opublikowano 24 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2004 Oznajmiam, że wczoraj zdałem prawko na kat. A i B ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KEITH_ Opublikowano 24 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2004 No to musisz teraz jeszcze postawić flaszkę ;) hahaha Gratuluję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 24 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2004 No to musisz teraz jeszcze postawić flaszkę ;) a konkretnie taką ilość flaszek-jaka będzie ostania cyfra w numerze prawka :mrgreen: :mrgreen: gratulacje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popo Opublikowano 26 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2004 Trochę późno ale lepiej niż w cale. :twisted: Gratulacje i widzę że też 23 listopada miałeś tak jak ja. No to teraz tylko z 2 tygodnie i piapierek w łapach. Świetny prezent pod choinke :buttrock: . Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian Opublikowano 26 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2004 u nas można odebrać już po tygoniu :buttrock: W WORDZIE każą czekać jakieś 2 tyg właśnie, ale prawko jest zazwyczaj gotowe duzo wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian Opublikowano 26 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2004 u nas można odebrać już po tygoniu :buttrock: W WORDZIE każą czekać jakieś 2 tyg właśnie, ale prawko jest zazwyczaj gotowe duzo wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popo Opublikowano 26 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2004 No to jeszcze lepiej :o , bo może uda Ci się jeszcze skorzystac i posmigać, jak będzie w miare dobra pogoda. Ja jeszcze poczekam jednak na moje prawko kat. A, bo muszę zdać kat B. i wtedy mi wydadzą 2 w 1. Nie wiecie może czy jak się nie zda na B. to wtedy odbierają A. ? w przypadku egzaminu łączonego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 26 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2004 szkoda ze mi sie nie pochwaliles na gg :buttrock: ale Gratuluje i mam nadzieje ze jak czas pozwoli (nauka :banghead: ) to wpadniesz do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian Opublikowano 27 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2004 Popo - obawy bezpodstawne, jak zdałeś A to się nie martw, wynik z innych kategorii nie ma najmniejszego wpływu, pozatym zdasz odrazu :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popo Opublikowano 27 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2004 :buttrock: Ty to stary potrafisz pocieszyć człowieka, aż lżej na duszy i wiatru więcej we włosach. Masz u mnie browara całkiem sporego. cyt. "Always look on the brignt side of life" :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 27 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2004 Chwalipieta :clap: Nie no gratuluje. Super uczucie zdac prawojazdy i to nawet 2 za 1 zamachem, nic tylko pozazdroscic. :banghead: :buttrock: Powodzenia i szerokosci zycze. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi