grochu Opublikowano 23 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2004 Witam panowie i panie- niecały miesiąc temu zakupiłem XJ 600 diversion! Jezuuu,nie wiedziałem że kiedyś jeszcze się zakocham-tymbardziej w maszynie ;) . Teraz pytanie- czy regulację zaworów i gaźników mogę zrobić zimą czy lepiej poczekać do wiosny?? Dzięki z góry i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2004 W zasadzie dla motocykla nie ma roznicy kiedy mu regulacje zrobisz ale dla Ciebie na pewno:rob to w zimie!W serwisach teraz pusto,mozna nawet ceny negocjowac a wiosna to bedziesz w kolejkach czekal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 23 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2004 Druga sprawa że (tfu, tfu) jak by się okazało w czasie przeglądu że musisz cos dodatkowo zrobić (rozrząd, zawory.gaźniki...itp) to nie będziesz tracił czasu czekając na ew. zamówienie potrzebnych części.Zrób w zimie. Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 23 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2004 Z tego co widziałem u siebie w serwisie na wiosnę (sajgon poprostu 8) ) to radzę jednak zime - spokojnie, bez stresu, że sezon tuż-tuż. Pozdro, Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 24 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2004 A ja się waham teraz - oddać Kawe do serwisu czy samemu ją robić?Zawory regulowane śrubami, tylko wakuometry skołować do synchronizacji gaźnikówi i w sumie wszystko jest do zrobienia.Jakoś nie mam zaufania do serwisów w Łodzi... Wracając do pierwotnego pytania - oddać teraz bo na wiosne będzie więcej kłopoku, zresztą teraz klijent też jest lepiej traktowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi