framat Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Hej wszystkimMam pytanie odnośnie mojego motyckla Yamaha yzfr125 ostatnio wymieniłem w nim sprzęgło i zauważyłem ostatnio, że mogę zmienić w motocyklu bieg gdy stoję w miejscu i wygląda to mianowicie tak, że stoi on na neutralu i bieg jest całkowicie luźny, mogę go wbić z łatwością albo na 1 bieg lub na drugi ale nigdy na ten i ten. I jeszcze podczas gdy motocykl stoi nie mogę wbić wyższego biegu lub niższego nawet używając sprzęgła, dopiero gdy go popcham mam taką możliwości. Czy ktoś wie o co może chodzić ? Czy za bardzo napiąłem linkę sprzęgła ? Proszę o szybko pomoc i z góry dziękuję za odpowiedź . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonaszko Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca To mówisz, że wymieniłeś sprzęgło ale nie wiesz jak działa skrzynia biegów w motocyklu? No, grubo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi