Skocz do zawartości

Hmm...Jaki dać tytuł żeby sie nikomu nie podpaść ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mam wiekla prosbe. Na wiosne bede szukał 1 poważnego moto. Uzbierałem na ten cel ok. 6500 i ani grosza wiecej raczej nie będzie. Mam kilku faworytów i prosiłbym o opinie ;)

1. Kawasaki GPZ 500

Wszyscy polecają ER-5 a o GPZ-ecie jakoś cicho. Jakiś wadliwy jest?????

2. Suzuki GS 500

Tyle już o tym było pisane, że aż głupio o niego pytać, ale mam wątpliwości czy nie będzie dla mnie za mały

( mam 185 cm wzrostu).

3. Yamaha XJ 600 Diversion

4. Kawasaki Zephyr 550

Chciałbym coś po 90r.

Może posiadacze w/w moto coś powiedzą??

Ja bym bral diversione.Najwiekszy silnik,4 gary(jak dwa to tylko V:),najwieksza moc,dosyc duzy jest,no i yamaha(moze nie to co honda ale prawie:)GS 500 to na pewno za maly jest,to samo er 5 i gpz.Zephyr tez wielkoscia nie grzeszy.pozdro

Poleciłbym Ci Diversionę, bo to faktycznie bardzo dobry motocykl i jeździłem nim trzy sezony, ale uważam że Kawasaki GPZ 500 S tez jest wart uwagi, moce tych motocykli sa zblizone, a moze i takie same - nie wiem dokładnie.

Przy twoim wzroście to GS 500 i Zephyr 550 raczej odpadają. Ja mam 187 i nie za dobrze sie nie nich czułem i jakos dziwnie wyglądałem :mrgreen:

Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają...

Dzieki za odpowiedz

Z tego co pamietam to Diversion ma chyba 61 KM a GPZ 60 (w wersji otwartej).

Jak na razie nr 1 z tych sprzętów jest GPZ potem Diversion (jakoś dziwnie troche wyglada z tym przodem takim cienkim).

Cenowo najlepiej GS ale jak wiadomo troche maly jest ;).

Zależy mi na opini wlascicieli GPZ i XJ. Chcialbym wiedziec czy sa drogie w utrzumaniu, ile czesci kosztuja, jakies slabe punkty, co szczególnie trzeba sprawdzic przy kupnie (słabe punkty modelu), jednym słowem rzeczy ktore wychodza z czasem a o ktorych nie pisza w testach

A moze Suzuki GSX600F ????????????

RooSu polecam ten wątek na poczatek. Obecnie toczy się tam dyskusja na temat XJ 600 S Diversion.

http://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopi...pic.php?t=20169

Jua jeździłem XJ 600 S ponad trzy sezony, także znam motocykl dosyc dobrze. Jak coś to pytaj, postaram Ci sie jakoś pomóc ;)

Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają...