Fabio Opublikowano 15 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2005 Wiesz co Fabio' date=' po Tobie się tego nie spodziewałem. Zamiast choppera (najlepiej odemnie ;) ) kupiłeś takie niezgrabne krówsko :D . Niedźwiedź to było wiadomo ż ekupi coś masywnego, no ale Ty... :P Oby do wiosny trzeba się chyba gdzieś spotkać i opić nowe nabytki.[/quote'] amen...trzeba...no powiem że się boję ;-)...bydle jest ale jakoś damy radę...chyba he he ...no powiem szczerze że szukałem vs1400 ale trafilo się ślepej kurze ziarno i jakoś tako wyszło...no zobaczymy co i jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 15 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2005 Piekna maszynka Gratulacje Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar95 Opublikowano 16 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2005 nooo Fabiu to zupelna tandeta !!!! same atrapy cholera nooo ja za siodelko a tam katapulta ja gaz a on tam ma sprzeglo ' date=' gaz dodaje wciskajac dzwignie hamulca !!!! rany diabla niejaze tego pedzonego ryzem mysliwca.... no ale coz jestem inny ;) wlasnie przmalowalem go na rozowo i porysowalem areografem serduszka :D jest teraz taki bombelkowo' date='romantycznie bajkowy jak ja :P[/quote''] he he no tandeta na maxa...wlew oleju chamy mi pod deklem schowały he he nieźle jest...ja już "przerobiłem" okablowanie ładowania teraz tylko czekam na odbiór z aero i może przychodzić wiosna he he...niech żyją VL1500 uuuaaaa p.s.wczoraj odpaliłem dla testu...panie jak to gada he he Oj, gada, gada:-))) tylko gdzie ta wiosna?:-(VL 1500 rulez:-))) :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 17 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2005 Pompka a co ty zes kupil !!!!! rany boskie zamiast se hayabuse kupic to ty teraz latajace HD robisz !!!!hmmm wiosna juz jest i na dodatek kazdy dzien to piatek :P))) Tak a moj sie robi i robi i robi i juz sie stesknilem i zaczynam siebie dotykac po nocach zamiast mojego mysliwca :D Fabiu jak posluchalem jak gada to musialem isc sie upic ze szczescia bo skoro twoj tak gada to i moj podobnie bedzie zwlaszcza jak mu tlumiki wywalilem ;) a rozwe serduszka to nie pokaze bo sie wstydze :P Cytuj FXST Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabio Opublikowano 17 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2005 he he...no taka karma ...już niedługo i Twój zagada pod Tobą he he...o do mnie dzwonili że już zakończyli malować a tu dupa z odbioru bo kasy nima uuueeee....trzeb aczekać do wypłaty uuuueee... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finlandia Opublikowano 17 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2005 Niedźwiedź!Nie pękaj!Wstyd to by był, jakbyś go ukradl, albo np.....pomalował w różowe serduszka :laughing: :laughing: :laughing: Pozdrawiam :D Błażej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi