luka270 Posted August 22, 2024 Share Posted August 22, 2024 Witam wszystkich zakupiłem UK motocykl Yamahe FJR 1300 i okazało się ze w dowodzie przy pojemności widniej 600 cm 3 a vin 1298 cm i tu moja prośba czy miał ktoś podobny problem i jak go można rozwiązać .Drugie pytanie czy silnik FJR ma gdzieś symbol silnika z pojemnością ,oznaczenie itp aby przedstawić na przeglądzie technicznym .na 100 jest błąd w dowodzie angielskim .Pozdrawiam i czekam na odp . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLAUDIUSZ Posted August 22, 2024 Share Posted August 22, 2024 Witam wszystkich zakupiłem UK motocykl Yamahe FJR 1300 i okazało się ze w dowodzie przy pojemności widniej 600 cm 3 a vin 1298 cm i tu moja prośba czy miał ktoś podobny problem i jak go można rozwiązać .Drugie pytanie czy silnik FJR ma gdzieś symbol silnika z pojemnością ,oznaczenie itp aby przedstawić na przeglądzie technicznym .na 100 jest błąd w dowodzie angielskim .Pozdrawiam i czekam na odp .Ja miałem sytuacje ze numer VIN był inny na papierach z UKej a inny na ramie, chodzilo o jeden symbol. Skontaktowalem sie z byłem właścicielem, załatwił jakiś papier z poprawnym numerem i bez problemu przeszedł badania a potem rejestracja.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts