Grinder Opublikowano 4 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia Witam, jestem nowy w tym temacie więc prosze o pomoc. Mam motor 125 na gaźniku i problem polega na tym. rozgrzany silnik (obroty około 1800) przekręcam manetke gazu o motor gaśnie, żeby wkręcić motor musze przekręcić manetke bardzo leciutko i polowi, jak obroty są 2500 to już tego problemu nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan Kowalski Opublikowano 5 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia Nie działa pompka przyspieszająca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinder Opublikowano 5 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 6 minut temu, Stefan Kowalski napisał: Nie działa pompka przyspieszająca. wydaje mi się że gaźnik pz26 nie ma tej pompki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 5 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia A co sie dzieje podczas jazdy gdy przyspieszasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan Kowalski Opublikowano 5 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia No to za nisko ustawiona iglica, albo lewe powietrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinder Opublikowano 5 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 4 godziny temu, Adam M. napisał: A co sie dzieje podczas jazdy gdy przyspieszasz. dosłowie nic, jeździ normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 6 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia To co cie obchodzi jak zachowuje sie w calkowicie sztucznych warunkach gdy zwiekszasz obroty na nieobciazonym silniku? Wazne jest tylko jak pracuje w czasie jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi