mati99954 Posted July 27, 2024 Share Posted July 27, 2024 Cześć. Mam takie pytanie, podłączam światło stopu w motorze, i jak podłączam żółty do żółtego to na drugiej stronie są dwa sloty, moje pytanie brzmi czy to ma znaczenie do którego slotu podłączem kabel ? Czy to nie ma znaczenia ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam M. Posted July 27, 2024 Share Posted July 27, 2024 Jaki to motocykl? Czy zolty przewod ktory trzymasz w reku idzie do wlacznika swiatla stop? Czy przewody w koszulce ( czerwony, czarny i zolty ) to przewody tylnej lampy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mati99954 Posted July 28, 2024 Author Share Posted July 28, 2024 Triumph street scrambler Tak czerwony czarny i zolty to przewody tylnej lampy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam M. Posted July 28, 2024 Share Posted July 28, 2024 To tlumaczy ksztalt lacznikow elektrycznych. Nie ma znaczenia w obu wejsciach bedzie polaczenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mati99954 Posted July 28, 2024 Author Share Posted July 28, 2024 Faktycznie, nie patrzyłem do którego slotu podpinam i wszystko działa. Dzięki za pomoc ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts