mati99954 Opublikowano 27 Lipca Udostępnij Opublikowano 27 Lipca Cześć. Mam takie pytanie, podłączam światło stopu w motorze, i jak podłączam żółty do żółtego to na drugiej stronie są dwa sloty, moje pytanie brzmi czy to ma znaczenie do którego slotu podłączem kabel ? Czy to nie ma znaczenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 27 Lipca Udostępnij Opublikowano 27 Lipca Jaki to motocykl? Czy zolty przewod ktory trzymasz w reku idzie do wlacznika swiatla stop? Czy przewody w koszulce ( czerwony, czarny i zolty ) to przewody tylnej lampy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati99954 Opublikowano 28 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca Triumph street scrambler Tak czerwony czarny i zolty to przewody tylnej lampy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 28 Lipca Udostępnij Opublikowano 28 Lipca To tlumaczy ksztalt lacznikow elektrycznych. Nie ma znaczenia w obu wejsciach bedzie polaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati99954 Opublikowano 28 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca Faktycznie, nie patrzyłem do którego slotu podpinam i wszystko działa. Dzięki za pomoc ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi