grochu33 Opublikowano 14 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2004 Siema!! problemów ciąg dalszy ;) mam pytanko jak zdjąć zębatke z wału na której siedzi łańcuszek sprzęgłowy???? próbowałem ściągaczem ale ni chu... ja nawet niechce drgnąć. hellp!!!!!! Pozdro narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuskus Opublikowano 14 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2004 No bo własnie nie ma drgnąc. JAk schodzi to od razu. JEśli jest bardzo mocno osadzona to ( przerabiałem to sam jakis tydzień temu) musisz użyć dużej siły( Ja sie troche mocowałęm zanim sie udało) . W moim przypadku sie powiodło , nie wiem, może są jakies inne sposoby np podgrzanie ale nie wiem , nie robiłem wiec nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 14 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2004 Jest na ten temat już chyba kilka tematów, nie będę się wypowiadał po raz trzeci, sorry Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profaner Opublikowano 16 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2004 dobry solidny sciagacz i po sprawie zadnych patentow systemu zeniu ja to widlami zdejme bo szkoda czasu i nerwow! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hausi Opublikowano 21 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2004 Porzadny mocny sciagacz odsunac sie bezpiecznie i dociagac sammialem ten problem balem sie ze mi sciagacz rozerwie jak puscilo to zebatka z sciagaczem odskoczyla na 2 metry wiec lepiej nie stac na drodze ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madrider Opublikowano 26 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2004 pamietaj zeby stukac osiowo w sciagacz,tz przykrecasz troche i pare razy stuknac,ja nie stukalem-efekt-polamalem scigacz (ale od czego jest spawarka :buttrock:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi