Starszy Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 ....dzięki colin, bardzo dobrze widać - jak byś mógł to daj jeszcze ze dwa zdjęcia prawej strony. U nas była dziś niezła pogoda, na trasie nie widziałem nikogo, ale w mieście kilku testowało swoje sprzęty - dla mnie jeszcze za zimno, no cóż ! :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colin Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 (edytowane) ok jutro jak bede w robocie dodam prawą strone ,wczoraj zacząłem sezon ,ciepłe ubranie i było ok ,tak jak mówiłeś jest łatwy w prowadzeniu myśle że dam spokojnie radę. Szybę zdjąłem nic nie daje nie chroni przed wiatrem a jak sie pochyle nic nie widze ..za ciemna. Edytowane 15 Marca 2009 przez colin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colin Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 dorzucam prawą stronę wg życzenia http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fc129d0adbdd8953.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a047966e09e225c2.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6a6cb47759dbc06d.html myślę że coś zobaczysz pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starszy Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 .....dzięki colin, bardzo dobrze widać - myślę, że nie tylko ja skorzystam z tego pomysłu, pewnie nie będą takie same, ale coś w tym stylu. Pozdrawiam i niech Ci się dobrze jeździ na swoim ! :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryo Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 .....dzięki colin, bardzo dobrze widać - myślę, że nie tylko ja skorzystam z tego pomysłu, pewnie nie będą takie same, ale coś w tym stylu. Pozdrawiam i niech Ci się dobrze jeździ na swoim ! :crossy: Witaj Colin , też gmolami jestem zainteresowany, podaj cene tego "modelu" , a masz inne - proste Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colin Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 niestety innych innych nie mam to jest model z "importu" made in germany albo jakaś samoróba taką maszynę kupiłem ale dzisiaj okazały sie idealne doceniłem je jak te 200 kilo chciało mi sie położyć na prawa strone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Nie chce was martwić ale wizualnie gmole są ok natomiast mam obawy o ich wytrzymałość(ptarz mocowanie ).Colin napisaleś "chciało" się położyć ,gorzej będzie gdy sie położy przy prędkości parkingowej ,obawiam sie że gmole się zegną .Boczne dwupunktowe dokręcenie gmoli nie jest dobrym rozwiązaniem ,ma chronic twoje nogi a może dojść do zakleszczenia stopy wlaśnie przez gmole .Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starszy Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 (edytowane) ...masz rację RAFAL, o tym samym myślałem. Trzeba ich w jakiś sposób podeprzeć w górnym punkcie. Opasanie filtrów lub poprowadzenie rozpórki przed chłodnicą wg. mnie zeszpeci moto - na razie nie mam pomysłu. Prawdopodobnie górę podciągnę wyżej do spodu filtrów i lekko przed nich, no i tu mi się pomysł kończy - pewnie rozwiązanie samo przyjdzie przy realizacji. Chyba, że ktoś coś podpowie ! Edytowane 22 Marca 2009 przez Starszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colin Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 ...masz rację RAFAL, o tym samym myślałem. Trzeba ich w jakiś sposób podeprzeć w górnym punkcie. Opasanie filtrów lub poprowadzenie rozpórki przed chłodnicą wg. mnie zeszpeci moto - na razie nie mam pomysłu. Prawdopodobnie górę podciągnę wyżej do spodu filtrów i lekko przed nich, no i tu mi się pomysł kończy - pewnie rozwiązanie samo przyjdzie przy realizacji. Chyba, że ktoś coś podpowie ! spoko położył sie i się nie zgięły za słaby jestem żeby go utrzymać w przechyle nogi tak nie położyłem pod gmole tak, że nie jest źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starszy Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 ...myślę colin, że trudno utrzymać walące się 250kg. jeśli nie ma możliwości wyprostowania go manetką. Pamiętam swoje pierwsze ósemki (od nich zaczynałem wznowienie) - też nie szło mi w prawo - będzie dobrze, zobaczysz. Jeśli chodzi o gmole, to na swoich mam zamiar zamontować dod. światła, wiec oprócz tego, że będzie bezpieczniej , nie będą wpadać w rezonans, a więc mocowanie górne musi być. Gdybym miał obojętne jakie przy tej kolizji z bażantem (pisałem wcześniej) był bym szczęśliwy, Ty też doceniłeś. Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Cześć - Szacunek dla wszystkich kolegów !! Jestem nowym użytkownikiem VN-750, poszukuje fajną (białą) szybę do w/w modelu . Dajcie jakieś namiary. Pozdrowionka i do zobaczonka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starszy Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 ...Witaj kolo w światku VN-ów - ja swój kupiłem z szybą, więc Ci nie pomogę - myślę, że ktoś się odezwie - Dobrej jazdy !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
one Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Witam ! Jestem swieżym posiadaczem VN. Pozdrawiam wszystkich ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryo Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Witam ! Jestem swieżym posiadaczem VN. Pozdrawiam wszystkich ! Witamy w świecie VN-ów .Miło gościć.. .Szerokości.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek2405 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 ...myślę colin, że trudno utrzymać walące się 250kg. jeśli nie ma możliwości wyprostowania go manetką. Pamiętam swoje pierwsze ósemki (od nich zaczynałem wznowienie) - też nie szło mi w prawo - będzie dobrze, zobaczysz. Jeśli chodzi o gmole, to na swoich mam zamiar zamontować dod. światła, wiec oprócz tego, że będzie bezpieczniej , nie będą wpadać w rezonans, a więc mocowanie górne musi być. Gdybym miał obojętne jakie przy tej kolizji z bażantem (pisałem wcześniej) był bym szczęśliwy, Ty też doceniłeś. Pozdrawiam ! Ja kupiłem w tamtym roku na Torwarze za 200pln, na ten sezon zdjąłem bo muszę ją udoskonalić a mianowicie musi byc mocowana w czterech punktach ( oryginalnie jest mocowna w dwóch ) bo inaczej się rusza i drży podczas jazdy, polecam jazdę z szybą, mam niską wagę ciała ( 70kg ) i jak jadę szybciej to motocykl sie odciąża ( a przynajmnej mam takie wrażenie ) no i przy dłuższych trasach nie czuć tego parcia powietrza na klatę. Jak bardzo zależy to wstawie fotki, ja się sugerowałem zdjęciami szyb z tego forum chyba Ledzmar-a ( pozdrowiam ). Na torwarze w W-wie 25 kwietnia na pewno dostaniesz.Pozdrawiam Maciek2405. Cześć - Szacunek dla wszystkich kolegów !! Jestem nowym użytkownikiem VN-750, poszukuje fajną (białą) szybę do w/w modelu . Dajcie jakieś namiary. Pozdrowionka i do zobaczonka!! Ja kupiłem w tamtym roku na Torwarze za 200pln, na ten sezon zdjąłem bo muszę ją udoskonalić a mianowicie musi byc mocowana w czterech punktach ( oryginalnie jest mocowna w dwóch ) bo inaczej się rusza i drży podczas jazdy, polecam jazdę z szybą, mam niską wagę ciała ( 70kg ) i jak jadę szybciej to motocykl sie odciąża ( a przynajmnej mam takie wrażenie ) no i przy dłuższych trasach nie czuć tego parcia powietrza na klatę. Jak bardzo zależy to wstawie fotki, ja się sugerowałem zdjęciami szyb z tego forum chyba Ledzmar-a ( pozdrowiam ). Na torwarze w W-wie 25 kwietnia na pewno dostaniesz.Pozdrawiam Maciek2405. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi