IRON Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Kto był na Motoparty w Bydgoszczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 ja bylem w bydgoszczyi w borkach tez domek mam zamowionywiec na pewno bede kto jeszcze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadir Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Wita,mam takie pytanie:czy szyba z VN800 będzie pasowała do VN750 (bez jakichś skomplikowaych modyfikacji/przeróbek)? z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bwoj Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 witamJa już tradycyjnie z pytaniemKtoś z Kolegów VN-owców wybiera się w sobotę 01.09 do Nysy na impre :biggrin: ?pozdro bwoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Wita,mam takie pytanie:czy szyba z VN800 będzie pasowała do VN750 (bez jakichś skomplikowaych modyfikacji/przeróbek)? z góry dziękuję za pomocTo zalezy jaka szyba. Jak jest z tych oryginalnych mocowanych do lag to raczej nie bediz epasowac. Jezeli taka mocowana do kierownicy nie powinno byc problemow. Ale jak bys mial oryginalna do VN800 i nie pasowala ci to daj znac - przy fajnej cenie chetnie odkupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadir Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Dziękuję za odpowiedź. Szyba jest raczej nieoryginalna- mocowana do kierownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Dziękuję za odpowiedź. Szyba jest raczej nieoryginalna- mocowana do kierownicy.wiec bedzie pasowacja mam do lag montowana witamJa już tradycyjnie z pytaniemKtoś z Kolegów VN-owców wybiera się w sobotę 01.09 do Nysy na impre :buttrock: ?pozdro bwojniestety, jutro wybieram sie do koła koło koninaw niedziele planowany powrot i 3 wrzesien z synem do szkoly, dopiero zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRON Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Witam VN-owców!Mam pytanie, a może mi ktoś pomoże? Konkretnie chodzi mi o klapkę schowka w oparciu tylnym w VN 750. Niestety zgubilem ją gdzieś na naszych "pięknych" drogach i muszę coś z tym zrobić. Może ktoś wie gdzie mozna coś takiego kupić (za rozsądne pieniądze) lub czy coś w zamian można bybyło dorobić? VN 750, 95r, wersja amerykańska. :evil: Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 patrzales na allegro :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadir Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 witam, proponuję poszukać na allegro- jest chyba ok 3 VN 750 sprzedawanych na części. Aukcje pojawiają się co jakiś cas. Na jednej na 100% był motocykl z całym siedzeniem, a więc i tą klapką - zapytaj może uda Ci się kupić.powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 a w ogole to w koncu jakis VN-owiec sie odezwal :P cosik ostatnio cisza tu u nas :bigrazz: panowie wy mi sie poprawcie :icon_rolleyes: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 witam,wiem, że większa/jakaś część z nas będzie w Borkach - proponuję małego literka przy ognisku za zdrowie "vulcana"! :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 jestem jak najbardziej ZA :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRON Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Na allegro sprawdzam od miesiąca i tylko jaden ma niby ta część ale proponuje mi że wysle mi przesyłkę za pobraniem bez wystawiania jej na aukcji. A tak może zamiast klapki po zapłaceni i otwarciu paczki moge dostać kawalak deski. Lubię powaznych handlarzy,a ten to jakiś kombinator. Ale za wszelką pomoc z góry dziękuję! :wink: p.s. a przy okazji obudziłem paru VN-owców na forum.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 IRON grasz na bebnach :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi