wawrzyn15 Opublikowano 17 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2004 Szkoda GSiątka.. ale NAJWAżNIEJSZE że Ty jestes cały. Głowa do góry, będzie OK ;) PS. byłeś u lekarza? Zdrowie najwazniejsze, reszta da sie zalatwic. PozdrawiamAgnieszka ze mna jest wszystko ok..skonczylo sie na poobijanych lokciach i to wszystko teraz tylko mysle skad brac czesci (szczegolnie ta obudowe zegarow piekielna), co udoskonalic (moze inny kierunkowskazy) i czy malowac zbiornik na kolor w jakim byl wczesniej (w gre wchodzi dodanie jakiegos motywu...cos co by przechodzilo przez caly zbiornik...jakies paski...nie wiem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pooh Opublikowano 17 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2004 Hm... kierunki to sa wielgachne, sama mysle o zmianie. Jesli juz myslisz o upiekszaniu sprzetu, to nie jest z Toba tak zle ;)Pole do popisu jest, kwestia kasy i zapalu. Pozdrawiam Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 17 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2004 myslalem o czyms takim:http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=35252719 jak nie dostane na bazarze we wrocku oryginalow to chyba w takie zainwestuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostek Opublikowano 17 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2004 Ja zaliczyłem już pare szlifów,mniej i bardziej groznych,miałem taki sam przypadek jak twój tylko na skuterze,nie było tego dekla na kratce sciekowej ,a ja za pózno to zauważyłem i szarpłem kierownicą,co i zaczeło nią rzucaci i gleba,większosc szlifów które zaliczyłem to był-wrzesien,pazdziernik,listopad,wiec już postanowiłem nie jezdzic w taką pogode i może dzięki temu uchroniłem sie od szlifu w tym sezonie,Gs ik stoi sobie w garażu i czeka razem ze mną na wiosne,a tak przy okazji jak już ktoś wspomniał o shimmy to są jakieś amorki skrętu do GS-a,może bym sobie na jakiś przez zime nazbierał,ale z tego co wiem to nie są tanie.Aha i WAWRZYN jak bys był zainteresowany to mam kompletną lampe i przednie kierunki do gs-a,bo niedawno zmieniłem na owiewke strettfighter z migaczami ,moge ci to wszystko b.tanio sprzedać bo i tak mi to leży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pooh Opublikowano 17 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2004 podobne kierunki widzialam aprilce rs 50..... tiaaa ;) moze nie identyczne, zaraz Siwy_ mnie pouczy ;) sa bardzo ok, tylko beda pasowac do otworow po tych naszych olbrzymach? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 17 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2004 wyslalem maila do MIELOCHA i dzisiaj dostalem odpowiedz...prawie spadlem z krzesla, przeczytajcie: Witam!klamkę sprzęgła, cena około 175,- plnlewe kierunkowskazy, cena około 250,- pln (przedni) i 260,- pln (tylny)plastikową obudowę zegarów, cena około 240,- pln chyba zglupieli...klamke sprzegla mam w larssonie za 16zl ...kierunki za 150 (obydwa)...a za plastikowa obudowe zegarow 100zl bym nie dal bo to za duzo...a gdzie tu mowic o 240... wrzuca jeszcze fotki kurtki i spodni: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 18 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2004 jak myslicie? czy klamke sprzegla mozna zaspawac? pekla mi w miejscu ktore dokladnie widac na zdjeciu.. mam jeszzce pytanko...jak juz bede mial ta klamke..to jak zamocowac tam koncowke linki? bo jak wsadze koniec linki (ten wałek) w to miejsce w klamce to wedlug mnie linka sie wysunie bez problemow i nie bedzie tam ciasno siedziec...mam racje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 18 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2004 Witam! klamkę sprzęgła, cena około 175,- pln lewe kierunkowskazy, cena około 250,- pln (przedni) i 260,- pln (tylny) plastikową obudowę zegarów, cena około 240,- pln chyba zglupieli...klamke sprzegla mam w larssonie za 16zl ...kierunki za 150 (obydwa)...a za plastikowa obudowe zegarow 100zl bym nie dal bo to za duzo...a gdzie tu mowic o 240... Bo Mieloch podal ceny oryginalnych czesci wiec sie tak nie dziw.W larssonie to masz podrobki-kiedys kupilem u nich klame sprzegla,gdy ja montowalem to mi pekla w rekach :roll: Pamietaj:za jakosc trzeba placic.Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutomb Opublikowano 18 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2004 Witam i wspolczuje wypadku.Co do klamek, sam zamontowalem klamke hamulca z larssona do swojego sprzetu i przez caly sezon dzialala i dziala bez zarzutu (poprzednia urwal mi jakis frajer na skrzyzowaniu) Ps Za taka kase (16zl) nie oplaci Ci sie spawac tej klamki. Pomysl co by bylo gdyby Ci pekla w krytycznym momencie. Teoretycznie niewiele bo to sprzeglo (chyba ze ruszasz), gorzej gdyby byl to hamulec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper79 Opublikowano 19 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2004 Szkoda ciebie i motorka, a jeśli chodzi o gmole to kupiłem 3 tygodnie temu gs-a właśnie z gmolami i powiem ze całkiem fajnie to wygląda, nie są jakieś ogromne lecz widać skuteczne. Poprzedniemu właścicielowi się przydały bo na prawym jest otarcie ale silnik i rama nie są porysowane tylko na końcu klamki hamulca jest mały slad. Niestety nie mam cyfry żeby zrobić zdjęcie, ale jak coś załatwie to ci podeśle fotke. Pozdrowionka, bajo i szerokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 19 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2004 Hej Wawrzyn, co do kierunków, to zerknij tutaj, jest dosyć spory wybór. http://www.motorlook.alte.pl/ Na fotkach widziałem, że masz też zdartą raczkę kierownicy i nie masz odwaznika - tam tez to znajdziesz ;) Pozdrawiam ;) Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 19 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2004 Hej Wawrzyn, co do kierunków, to zerknij tutaj, jest dosyć spory wybór. http://www.motorlook.alte.pl/ Na fotkach widziałem, że masz też zdartą raczkę kierownicy i nie masz odwaznika - tam tez to znajdziesz ;) Pozdrawiam ;) raczke kierownicy musze kupic...a odwaznikow nie mialem od poczatku posiadania motocykla...a co z tym sprzeglem? nie bedzie linka wypadac? w nowych manetkach sa wyciete juz rowki na linke gazu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 20 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2004 kierunkowskazy i chromowana obudowa lampy juz zalozona:) kupilem to za smieszne pieniadze a wszystko dzieki Ostek'owi ...dzieki stary... jeszcze tylko klamka sprzegla, obudowa zegarow i mozna latac od nowa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 20 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2004 Czolem! No, no. Jeszcze pogoda by sie przydala ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 20 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2004 zebys wiedzial...sprzeglo bede mial w ciagu 2-3 dni..bez zagarow da sie smigac:D cos czuje ze w tym roku jeszcze wyjade:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi