Zdolny Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Orientuje się ktoś czy da radę odpalić r6 model 2003-2005 bez zegarów? Chodzi mi o wersje europejską z immobiliserem ja mam 2003r europejska z immobilaiserem ale nie rozumie Twojego pytania, jak bez zegarów?, ze niby je odłaczyć?. Jeździłem już ze zgaszonymi (bo elektryka sidła), albo to tylko kilka minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 (edytowane) Mam pytanie do znawców R6. Szukam przelotowego kolektora do mojej sztuni rocznik 2007 i pomyślałem, że może podejdzie seria z któregoś starszego modelu (bez jakiejś spektakularnej rzeźby). Jeśli tak, to z którego? Czy kolektory ze starszych R6 też mają gniazdo na sondę lambda?Chciałbym to złożyć z seryjną końcówką slip-on z mojego modelu.Jest taka możliwość? Ktoś wie coś więcej na ten temat? Edytowane 16 Listopada 2012 przez Sikor Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi