Baron Opublikowano 12 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2004 Interesuję się zakupem DT-ki z Niemiec, rocznik od 96 wzwyż. Jak kupić, itd. Macie jakieś rady dla mnie?I przepraszam jeżeli podobny temat powstał, ale te forum jest tak duże, że ciężko jest coś znaleźć konkretnego.I jak to jest z cenami na Ebay-u?Z góry dzięki i liczę na wyrozumiałość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 12 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2004 poszukaj na www.mobile.deCeny ciut tańsze niż u nas za to stan dużo lepszy i wszytkie poblokowane do 12KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 13 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2004 co prawda nie wiem na jakich zasadach odbywa sie sciąganie moto z niemiec ale DT warto szukac bo to fajny sprzęcik. widze że jestes nowy więc przypominam że możesz skorzystac z wyszukiwarki i wtedy nie musisz przewertowac całego forum. ale chyba o sciąganiu DT jeszcze nic nie czytałem. powodzenia ;) Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baron Opublikowano 13 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2004 Mam jeszcze pytanie... Malowalibyście Yamahę nawet gdzyby miała jeszcze dobry lakier? Chcę po prostu mieć motor o określonym kolorze, ale z drugiej strony to już nie to samo, co oryginalne malowanie. Więc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 14 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2004 enduro typu yamaha dt nie są malowane, poprostu plastik barwiony np na czarno lub niebiesko. a jesli chodzi o wzór malowania to na ten barwiony plastik nakleja się naklejki Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baron Opublikowano 20 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2004 Przeglądałem niemieckie aukcje. Co to jest ten TUV?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 20 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2004 Przeglądałem niemieckie aukcje. Co to jest ten TUV?!To samo co u nas przegląd techniczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baron Opublikowano 21 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2004 Jeszcze jedno: czy mobile podbija cenę podaną przez właściciela i jeśli tak to o ile mniej-więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baron Opublikowano 1 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2004 Powiedźcie co sądzicie o tej aukcji.http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=36155145 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi