Michasiek Opublikowano 11 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2004 Hej.. slyszalem, ze w którymś z Świecie Motocykli z 2002 roku była wzmianka o Suzuki GSF 400 BanditZdaje się że to był 3/2002 albo 4/2002 Wie ktoś coś o tym więcej ? A może ktoś ma ten numer, i mógłby wyświadczyć mi dozgonną przysługe i np. zrobić fotke artykułu aparacikem cyfrowym, albo zeskanować czy coś ?;) A może w wersji online pdf ? Wiem ze to moze sie wydawać bynajmniej śmieszne, ale zależy mi na jak największej ilości info o tym motorku, gdyż na przyszły sezon planuje takiego nabyć.. Wielkie dzięki za wszelkie odpowiedzi :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 11 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2004 w ktoryms z ostatnich SM jest artykol z testowania MZ 1000 S. Normalnie same zalety, superlatywy. Ale zagladam do Motocykla sprzed roku, tez testowali MZ1000S i to dwa egzemplaze i co sie dowiaduje? mnostwo wad wyciagneli. Tak wiec nie polecam SM jako wyroczni do spraw motocykli. ps. rozmawialem tez z znajomym ktory ma YZF 750 a raczej mial bo mu ukradli i po przeczytaniu artykolu w SM o YZF mialem jak najlepsze zdanie, niestety znajomy mnie uswiadomil o wielu wadach ktorych nie wyciagneli w tescie SM. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 11 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2004 w ktoryms z ostatnich SM jest artykol z testowania MZ 1000 S. Normalnie same zalety, superlatywy. Ale zagladam do Motocykla sprzed roku, tez testowali MZ1000S i to dwa egzemplaze i co sie dowiaduje? mnostwo wad wyciagneli. Podobno większość wad w MZ 1000 S zostało usunietych. Opinii zawartych w swiecie motocykli faktycznie nie powinno się traktować jako wyroczni, ale z pewnością są to informacje, które dają nam jakiś pogląd na dany motocykl.Jednak na jednym artykule z jednego pisma nie ma co polegać, warto poszukać gdzie indziej, albo zapytać na 4um :mrgreen: Pozdrawiam ;) Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalar Opublikowano 12 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2004 Michaś podaj maila, jutro jak podładują mi się baterie w aparacie postaram się zrobić te fotki, mam nadzieję że wyjdzie to jakoś wyraźnie. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michasiek Opublikowano 12 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2004 oj Skalar mój wybawco ;) dzieki wielkie za pomoc ! [email protected] wielkie dzieki ! :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuskus Opublikowano 12 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2004 w ktoryms z ostatnich SM jest artykol z testowania MZ 1000 S. Normalnie same zalety, superlatywy. Ale zagladam do Motocykla sprzed roku, tez testowali MZ1000S i to dwa egzemplaze i co sie dowiaduje? mnostwo wad wyciagneli. Tak wiec nie polecam SM jako wyroczni do spraw motocykli. Fakt , ja prenumeruje Motocykla, w jednym z numerów ( bodajże wrześniowym ) opisują wszystkie zmiany wprowadzone przez techników z Zschopau ( po początkowej , co tu dużo mówic klapie) - Wyszło to motocyklowi na dobre. Także musieli niezle namieszac w tym SM skoro napisali ze pierwsza wersja miała same zalety ( może to z sentymentu do starych, dobrych MZ ?? :mrgreen: ) W ostatnim numerze są zdjecia MZ w wersji naked, musze przyznac ze robią wrażenie. Pzdr. Ps. ( jakby komuś jakiś artykuł z Motocykla potrzebny to służe pomocą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michasiek Opublikowano 12 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2004 Kuskus .. hmm no mi by sie przydała pomoc ;) Artykulik o Banditcie 400 jak w temacie :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuskus Opublikowano 13 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2004 Kuskus .. hmm no mi by sie przydała pomoc ;) Artykulik o Banditcie 400 jak w temacie :roll: Hmmm napisałes że był w SM , ja prenumeruje Motocykl, ale poszukam, może sie coś znajdzie. Jak znajde to dam znać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 13 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2004 Witam ;) Motocykl 2/2001 artykuł "Bandziorek" ;) Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michasiek Opublikowano 13 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2004 Ah to przepraszam ;) Nie wiedzialem ze jest mowa o jakiejś innej gazecie :oops:Moja wiedza na temat prasy motocyklowej ogranicza się do Świat Motocykla no i teraz Motocykl ;) ;) Bede wdzieczny bardzo za wszelkie informacje o Bandycie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 13 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2004 Wysyłam kilka fotek artykułu ;) Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michasiek Opublikowano 13 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2004 super !! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalar Opublikowano 13 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2004 OK, wysłałem już, tylko jakość jest... delikatnie powiedziawszy marna :| Może przy świetle słonecznym by wyszły te fotki troszke lepiej, ale nie wiem, aparat nie jest 1klasa więc nie ma co od niego za wiele wymagać :mrgreen: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michasiek Opublikowano 13 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2004 Skalar nie wiem jak mam Ci dziękować ;) Naprawdę doceniam Twoją pomoc, tym bardziej, że łatwiej jest powiedzieć "Sorry nie mam" albo w ogóle nic nie mówić.. Wielkie dzięki ! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalar Opublikowano 13 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2004 Spoko, nie ma sprawy :mrgreen: polecam się na przyszłość. Jak czegoś nie będziesz umiał doczytać to wal na PW co mam dosztukować ;) . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi