Gość Anonymous Opublikowano 8 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2004 Sorki może nie ten dzial ale to już weteran . A wiec mam skuter osa cala ! :mrgreen: kupiona za flaszke tanio oddam wdobre rece . Wlasciwie ma wszystko oprucz szkla z przodu i podstawy tylniej lampy jak jest ktos chetny to zapraszam . POZDRO ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 9 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2004 witammasz może zdjęcia tej osy?ile za nią konkretnie chcesz?czy jest z dokumentami?pozdro konrad1f Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 9 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2004 Tez mnie ineresuje ;) , jak z dokumentami, odpala? Jak z rdza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amigas Opublikowano 9 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2004 to ja tez poprosze info. O papierkach, stanie, dzialaniu i kasie jakaza to kcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 9 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2004 Witam A wiec tak 1. papierów niema 2.nie pali cala w proszku ;) 3.braki to szklo lampy przod podstawa lampy tyl klosz jest taki fikusny 4.karoseria i oslony komplet troszku rdzy ma stala kilka lat 5.silnik 175 po 13 tysiocach nominal w pieknym stanie :!: 6. cena byla 300PLN pisze byla bo gosc mi sie zapowiedzial na niedziele gdyby nie poszla to dam znac POZDRO ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 30 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2004 ja jestem miłośnikiem Os, mam dwie m50 i m52, obydwie pieknie odrestaurowane, nawet kilka nagrod zdobyly, m50 jest z numerem 43 ramy wiec z serii probnej, prawdopodobnie jedna z najstarsych os w polsce, z checia odkupie Twoja ose, a napewno wtedy trafi w dobre rece :banghead: Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2004 Witam Osa jes narazie zaklepana ale gdyby cos nie wyszło to dam znac na PW POZDRO :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi