ozzy/siwy Opublikowano 7 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2004 MA ktos moze ten wynalazek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuskus Opublikowano 7 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2004 Mam kumpla , sam też dużo na tym jeździłem - powiem jedno : nie , nie i jeszcze raz nie . Totalna porażka , sypie sie , siada elektronika, gazniki , ostatnio wyjebało mu : wszystkie zarówki( coś sie spaliło ) , sprzegło (mało sie nie wje*ał pod autobus , łancuch ( pękł na zakręcie ) z biegami też nie jst za dobrze , miękkie zawieszenie)- ogólnie to nie jest najlepiej , no chyba ze bedziesz jezdcić pod 45 to spoko - ja uważam ze 7 tys to stanowczo za duzo jak za takie cudo - Ja bym kupił używana jamaszke , albo coś innego ... Ogólnie nie polecam...nie widze zadnych plusów poza wyglądem i dzwiękiem (zależy co kto lubi) Ps. kumpel ma 50 , 2 letnia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 7 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2004 poszukaj na forum motocyklistów na gazecie.pltam gosć opisał jakie miał przygody z takim sprzętem- czyta się jak horror Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek_86 Opublikowano 4 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2004 Ja jezdzilem 50-tka mojego kumpla. Musze przyznac, ze bardzo mi sie podobalo. Ale z racji tego, ze mialem wtedy motorynke a Jin wyciagal 70km/h to bylo dla mnie niesamowite wrazanie. Dawno nie rozmawialem z tym typem o Jinie ale jak jeszcze nim jezdzil(teraz ma katamarana i woli tym jezdzic :) ) nie mowil mi nic o jakis awariach czy cos w tym stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 15 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2004 nikt się nie chwali jak mu się moto popsuje :P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturo26021990 Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Ja mam osobiscie Jinchenga Knighta ale 50.. po zmianie cylindra na 72,rozwierceniu krucca,wywalenia dławika z tłumika,zwiekszeniu przedniej zebtaki z 13 na 15 v max 65.... jeszcze nie dotarty:) po zmianie cylindra na 72 na przyspzieszeniu mial ze mna problem kumpel ktory ma chopper Wektor 150:) Owszem byly na poczatku z nim lekkie klopoty ale juz jest oki.:banghead: Mam knighta z 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRoRystA Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 chłopie, temat ten umarł 2 lata temu.. <wow> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi