konrad1f Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca (edytowane) 5 godzin temu, RadosnaGęś napisał: Musze sie przełamać żeby nie myśleć o tym że mi coś nie idzie tylko że idzie. i potrzebuje właśnie wsparcia kogoś kto jeździ żeby mi mówił mniej kwadratowo nie chodzi mi o to że mam złego instruktora bo tak nie jest - wspaniały człowiek tylko chodzi o to że stopniowo chce opanować różne sytuacje a wiem że presja tylko 20h kursu też naciska i jego i mnie Dziwny instruktor skoro on odczuwa presję dwudziestu godzin. Nigdzie nie jest napisane, że kurs ma trwać 20h. Edytowane 19 Czerwca przez konrad1f Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca Coś czuje że Koleżanka poluje ha ha ha haWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca i co to znaczy "mówić mniej kwadratowo"? Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadosnaGęś Opublikowano 19 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 3 godziny temu, konrad1f napisał: i co to znaczy "mówić mniej kwadratowo"? Nie wiem , to jego słowa ale myślę że chodzi o brak płynności . 3 godziny temu, KLAUDIUSZ napisał: Coś czuje że Koleżanka poluje ha ha ha ha Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Oj chyba nie kumam tym razem ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 4 Lipca Udostępnij Opublikowano 4 Lipca Zawsze możesz wykupić dodatkowe godziny jazdy. I pojechać na tor motocyklowy (jest w Gdańsku)- tam na prostej możesz odwinąć, bez obawy że w coś wpakujesz. Lub znaleźć drogę bez ruchu...😁 z tym że zawsze coś może wyjechać, np. rower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi